Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondoltatok már arra, hogy jobb volna otthagyni a családotokat?
Figyelt kérdés
Férjemmel három gyerekünk van. A háztartásvezetés csak rám hárul, mindig mosnom, főznöm, takarítanom kell. Már 20 éve csinálom ezt, belefáradtam. Arra gondoltam, hogy itthagyok mindent és elmegyek. Nem tudom szavakba foglalni amit most érzek.
Soha nem tudunk elmenni sehová mert a párom mindig dolgozik. Mit tennétek?
2014. aug. 6. 19:17
11/31 anonim válasza:
És mi lenne ha a sarkadra állnál? Nehogy már a gyerekek ugráltassák a szülőt. Ezt már évekkel ezelőtt kellett volna megtenned, a férjeddel szemben is.
12/31 anonim válasza:
Te jo isten.. Oké, hogy belefáradtál, de egyrészt egy anyának az a dolga, másrészt meg a nagyobbakat már be kell fogni a házimunkába.. Én nekem csak egy fél évesem van ás minden házimunka rám hárul, de eszembe nem jutna elmenni innen, hát ezt vállaltam a gyerekkel egyutt. A párom meg sokat dolgozik. De az nem normális, hogy a nagyok nem segítenek neked.
13/31 A kérdező kommentje:
Mégis mikor segítenének? Soha nincsenek itthon. A kicsi pedig tartós beteg. Már nem birok velük.
2014. aug. 6. 20:09
14/31 anonim válasza:
Mégis hol jár egész nap egy 15 éves? Nálatok nagy gondok lehetnek.
15/31 anonim válasza:
Szépen felosztod a munkát. Aki nem hajlandó kivenni benne a részét mehet isten hírével. Nálam már a két éves is tudja, ha nem pakolja el este a játékait addig nincs fürdés...
És a férjem is tudja, ha nem megy el bevásárolni akkor nem főzök, sőt ha nem porszívózik fel, akkor nem törlök fel és élünk koszban, amit nagyon nem szeretne...
16/31 anonim válasza:
Alapos elbeszélgetés a családod minden tagjával!!! De neked is kell változtatnod, ne legyél mártír!
17/31 anonim válasza:
Mondd nekik, hogy hogyha nem segitenek a hazimunkaban, akkor nem mehetnek el. Kiszokni gondolom nem szoknek ki..
18/31 A kérdező kommentje:
17#. A szemembe kiröhögnek a gyerekeim. Az öccsüket nem tudom rájuk bízni.
Párom sokat dolgozik.
2014. aug. 6. 21:50
19/31 anonim válasza:
Először a párodat győzd meg, hogy ez így nem jó! Össze akarsz omlani? Vagy a családod ezt szeretné? Segítségre szorulsz, harcold ki! Ne hagyd ezt!
20/31 anonim válasza:
Nem is az öccsüket kell rájuk bízni, az ötéves gyerek a te felelősséged, nem az övék. De az, hogy a házimunkából nem veszik ki a részüket és még ki is röhögnek - hát ez tényleg nagyon durva. Az, hogy a gyerekeid ilyenek lettek, az is a te felelősséged. Ha megszöksz ebből a helyzetből, semmit nem oldasz meg, hacsak nem nevelési célzattal teszed, de akkor az ötévest is magaddal kell vinned, őt nem hagyhatod magára. Ha a másik kettőt nem rázod gatyába - bár ezt nem most kellene elkezdeni -, akkor ez a helyzet mitől változna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!