Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez törvényszerű?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez törvényszerű?

Figyelt kérdés
Az életemben három férfival volt komolyabb kapcsolatom, a harmadik a férjem és a gyönyörű gyermekem apja. Mindig úgy gondoltam, megállapodtam, de valami megváltozott. Így harmincon felül x év együttlét után hirtelen érdekelni kezdtek más férfiak. Mindig hűséges voltam, akkor is, mikor engem csaltak, tehát nem azt akarom mondani, hogy most fűvel-fával lefeküdnék, mert ez nem fog megtörténni. De az érdekel, hogy más is van-e, volt-e így? Törvényszerű, hogy egy bizonyos életkor felett ez így történik? Volt 10 éves kapcsolatom is, akkor nem így volt. Nem tudom ezt mire vélni. Meséljetek, ha ti is így voltatok, mi lett belőle és mi volt az oka?
2014. aug. 4. 12:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát sajnos nehéz erre bármit mondani. Sajnos a legkézenfekvőbb tanácsok olyanok, amiket nem szeretek adni, de ha neked ez ilyen fájó pont, ő pedig ennyire nem alkalmas rá, akkor sok minden nem marad.

Az a furcsa, hogy én pasi vagyok, de nekem a kapcsolatunk elején éppen a feleségem volt hasonló, bár közel sem ennyire. Ott is jellemző volt, hogy mindent én kezdeményeztem. Azóta ő teljesen megváltozott ilyen téren, és kifejezetten kényeztet.

Ez alapján azt mondanám, változhat, de egyrészt ő korántsem szart bele a dolgokba, hanem egyszerűen passzív volt, másrészt egyszerűen arról volt szó, hogy neki magasabban volt kicsit az ingerküszöbe, és én léptem mindig előbb - ami neki egyszersmind kényelmes is volt.

Sajnos a férjedre ez nem igaz szerintem, neki ennyire van igénye, vagy nem tudom. Talán arra még lehet gondolni, hogy esetleg kicsit kényszernek érzi a dolgot, emiatt menekül, és ha meg tudod várni, hogy magától kezdeményezzen, akkor lesz valami. Bár sok esélyt nem látok rá, jobb ötletem sajnos nincs :(.

2014. aug. 5. 10:17
 12/12 A kérdező kommentje:
Erről szólt az utóbbi két alkalom, megvártam, míg ő lép, és részemről ez a vége. Szerintem sem sima passzivitásról van szó. Nem tudok már a helyzettel mit kezdeni, és már fantáziám sincs az egészhez, mert teljesen kiüresedve érzem magam. Mindehhez hozzátartozik, hogy még féltékeny is ok nélkül, egy nagyon régi barátom kezdte ki többször is, akivel sosem volt közünk egymáshoz, háromszor annyi ideje ismerem, mint a férjemet. Meg ha elmaradok kicsit tovább mert feltartanak, már csekkol, hív, hogy hol vagyok, merre sétálok a gyerekkel stb. Nem agyrém módon, de feltűnő, mert eddig le se tojta. Szerintem ő is érzi, hogy rezeg a léc. Mégse változik semmi.
2014. aug. 5. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!