Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs szex egy házasságban, akkor jogos a megcsalás?
Figyelt kérdés
Szülés után kb 7 hétig.2014. aug. 1. 19:52
12/20 anonim válasza:
Szülés után teszed ezt, az még visszataszítóbb.
Szánalmas vagy.
14/20 anonim válasza:
Aki még ennyit sem bír ki, miért vállal egyáltalán gyereket?
15/20 anonim válasza:
Ilyenkor a válása jogos a feleség részéről. A pasinak van 2 keze ,addig használja azt, ha nem bírja ki, akkor jobb is nélküle. Állatot boltban is lehet venni.
16/20 anonim válasza:
Soha nem jogos. Ha valami megoldhatatlan, le is lehet zárni a kapcsolatot tisztességgel, és utána máshoz menni.
A szülés utáni időszak szexmentessége meg teljesen természetes. Mindenkinek van keze, használja. Ha az kevés, akkor ne akarjon szerető társat se magának.
17/20 anonim válasza:
Házasságban szerintem nincs olyan, hogy jogos lenne a megcsalás. Szülés utáni 7 hetet kibírni nem lehetetlen.
18/20 anonim válasza:
amikor gyerekvállalás szóba kerül és eljut oda egy pár hogy akkor hajrá,. akkor ezzel nincs tisztában a kedves férfiember???
19/20 anonim válasza:
engem megcsalt a férjem sajnos szülés utáni 3.héten ..pedig gyönyörüszép kisfiúnk van,de ez van... nálunk azóta semmi szex és nem is lesz soha,még együtt élünk,de eléggé marjuk egymást ,sajnos egy gyermek sokat változtat,nekem bearanyozza az életem,csoda hogy a nagy depresszíó mellett ennyire türelmes vagyok mindenhez és mindenkihez,de nagyon fáj le sem tudom írni,hogy milyen amikor megcsalnak :/ :(((
20/20 anonim válasza:
csak az vállaljon gyermeket,amelyiknek anyja apja mellette,ne keserítsd egy baba életét, apa vagy anya nélkül,ez nem játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!