Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha nincs szex egy házasságban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs szex egy házasságban, akkor jogos a megcsalás?

Figyelt kérdés
Szülés után kb 7 hétig.
2014. aug. 1. 19:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%
miért lenne jogos? a hűtlenség az hűtlenség nincs rá bocsánat
2014. aug. 1. 19:54
 2/20 anonim ***** válasza:
98%

Én még nem szültem, de úgy tudom, hogy szülés után 6 hétig nem lehet szex. Szerintem egyáltalán nem jogos a megcsalás.

(Egyébként sem lenne az, csak kiemeltem az elejét).

2014. aug. 1. 19:57
 3/20 anonim ***** válasza:
87%
Nem jogos ,ha a párod részére ez jelenti a megoldást ,arra nincs is szó .(Egyébként a szexmentes hetek nem jelentik azt ,hogy egyéb módon sincs mód az örömszerzésre ;). )
2014. aug. 1. 19:58
 4/20 anonim ***** válasza:
96%

Nem jogos. Soha nincs olyan,hogy valaki kiérdemelje a megcsalással járó megaláztatást . Tisztességes módja lezárni a kapcsolatot,és utána szex/vagy bármiylen más kapcsolatba bonyolódni mással.

Tehát jogosnak sosem jogos,de én mégis azt mondom,van amikor érthető. Tehát nem becsülendő,nem korrekt,de érthető. Ha évekig,hosszú hónapokig éhezteti az egyik a másikat,nem használ semmi,akkor valahol megérthető.

De az,hogy terhesség/szülés/egészségügyi gondok miatt nincsen szex ,akkor ,amikor a legkiszolgáltatottabb a másik félrekefélni,az soha semmilyen körülmények közt nem érthető és nem is jogos.

2014. aug. 1. 20:00
 5/20 anonim ***** válasza:
97%
Nem! Beszéljék meg a dolgot!Ha nem megy,akkor jobb elhagyni a másikat.De megcsalni,undorító!
2014. aug. 1. 20:05
 6/20 anonim ***** válasza:
21%
Ebben a helyzetben nem, meg az nem is olyan sok idő. Ha mondjuk 7 hónapról lenne szó, és megállapodtok hogy belefér, akkor talán.
2014. aug. 1. 20:05
 7/20 anonim ***** válasza:
89%
Ha férfi vagy ásd el magad!!! Nem is értem most ajándékozott meg egy nő egy gyermekkel és benned annyi nincs hogy tekintettel legyél rá!!!!!Gusztustalan még a gondolat is!!!Nem nem jogos!!!Ha te beteg leszel és azért nincs szex akkor jogos lenne ha megcsalna!!!Àááá anyám milyen világot élünk!!!!!ha meg nő vagy akkor meg nem értem minek vállaltál gyereket.... komolyan nem értem meg az ilyen embereket......38hkm
2014. aug. 1. 20:06
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem jogos. Joban-rosszban, egeszsegben-betegsegben.
2014. aug. 1. 20:09
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem jogos ilyen esetben a megcsalás. 7 hét egyáltalán nem a világ. Nálunk kb. négy hónapig ritkán volt, mert egyszerűen hullafáradtak voltunk, beteg is volt a fiam, hasfájós is, kijutott minden jóból, nem volt hozzá erőm, energiám. Aztán minden helyreállt.

Ha azért nincs szex egy házasságban, mert már valamelyik fél nem kívánja egyáltalán, akkor pedig le kell ülni, megbeszélni, hogy hogyan tovább. Ha nem talál a pár megoldást, akkor pedig el kell válni, nem pedig megkeseríteni egymás életét, és máshoz járni a testi örömökért.

2014. aug. 1. 20:22
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez még gusztustalan is. Megcsalni a feleséget mikor a közös gyermeket szülte épp meg?
2014. aug. 1. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!