Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs szex egy házasságban, akkor jogos a megcsalás?
Én még nem szültem, de úgy tudom, hogy szülés után 6 hétig nem lehet szex. Szerintem egyáltalán nem jogos a megcsalás.
(Egyébként sem lenne az, csak kiemeltem az elejét).
Nem jogos. Soha nincs olyan,hogy valaki kiérdemelje a megcsalással járó megaláztatást . Tisztességes módja lezárni a kapcsolatot,és utána szex/vagy bármiylen más kapcsolatba bonyolódni mással.
Tehát jogosnak sosem jogos,de én mégis azt mondom,van amikor érthető. Tehát nem becsülendő,nem korrekt,de érthető. Ha évekig,hosszú hónapokig éhezteti az egyik a másikat,nem használ semmi,akkor valahol megérthető.
De az,hogy terhesség/szülés/egészségügyi gondok miatt nincsen szex ,akkor ,amikor a legkiszolgáltatottabb a másik félrekefélni,az soha semmilyen körülmények közt nem érthető és nem is jogos.
Nem jogos ilyen esetben a megcsalás. 7 hét egyáltalán nem a világ. Nálunk kb. négy hónapig ritkán volt, mert egyszerűen hullafáradtak voltunk, beteg is volt a fiam, hasfájós is, kijutott minden jóból, nem volt hozzá erőm, energiám. Aztán minden helyreállt.
Ha azért nincs szex egy házasságban, mert már valamelyik fél nem kívánja egyáltalán, akkor pedig le kell ülni, megbeszélni, hogy hogyan tovább. Ha nem talál a pár megoldást, akkor pedig el kell válni, nem pedig megkeseríteni egymás életét, és máshoz járni a testi örömökért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!