Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nők, ti elvárjátok a párotoktó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti elvárjátok a párotoktól/férjetektől hogy hazaszóljon, ha később ér haza?

Figyelt kérdés

Nem kell engedélyt kérnie természetesen, nem is zavar ha eljár a barátaival.

De az nagyon, hogy várom otthon a friss vacsorával és még egy sms-t sem tud küldeni.

Ráadásul a gyerek is kérdezi hogy apa hol van.

Meg persze ha sokáig marad el (2-3 óránál többet) akkor aggódok is érte.

Ti ilyenkor mit tesztek? Rátelefonáltok?

2014. júl. 31. 16:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nem kell elvárnom, mert ez neki teljesen természetes dolog, hogy szól. De különben sem maradozik ki, igazi otthon ülő típus, ahogy én is.
2014. júl. 31. 23:27
 22/25 anonim ***** válasza:

Soha nem volt még olyan, hogy nem tudtam merre van a párom.

Ha elmegy a haverjaival sörözni vagy focizni, akkor azt általában már előző nap mondja. Ha hirtelen elhívják valahova munka után, akkor felhív.

Vagy van, hogy késik egy beszállító a munkahelyén, és meg kell várnia, olyankor is felhív, hogy még ott dekkol.

Szerintem ez olyan alap, eszembe se jutna, hogy van olyan, akinél ez nem természetes. De ezek szerint van.

És nem az ellenőrizgetés miatt, de én aggódnék mi van vele.

Egyszer régen még dolgozott olyan munkarendben, hogy 10ig bent volt este, és egyszer tovább bent kellett lennie, pont lekéste az utolsó villamost és gyalog jött haza mert még éjszakai se jött arról, fél 11 helyett majdnem éjfélre ért haza, a telefonja meg lemerült. Hát én már majdnem sírtam,mert az összes krimi lepergett a szemem előtt, amit valaha láttam, mert pont egy lepra környéken dolgozott.

Szerencsére már 8tól 4ig jár :)

2014. aug. 1. 00:13
 23/25 anonim ***** válasza:
Ffi vagyok. Én mindig rátelefonálok a feleségemre, ha később érek haza, és természetesen ezt várom el tőle is és nem azért, mert nem bízom benne, hanem azért, mert tudom, milyen borzasztó érzés az aggódás.
2014. aug. 1. 09:14
 24/25 zabmester ***** válasza:

Igen. Nem vagyok egy túlkorlátozó típus, de nálunk az a kialakult rendszer, hogy munka után hazajövünk mindketten. Nincs abból sem probléma, ha valamelyikünk a munkahelyéről máshova megy, barátokkal találkozni, vagy akárhova, de ha ez hosszabb idő (szóval nem egy óra csúszás), akkor szólunk egymásnak.

Szóval mehet nyugodtan, ha valakivel találkozója van, csak akkor szóljon, hogy ne aggódjak :)

2014. aug. 1. 16:03
 25/25 anonim ***** válasza:

14-es:! ("igen, elvárom, hogy szóljon. Az én időm pénz. Ne szórakozzon vele"). Bocs, ha most írok utólag, azt azért megkérdezném: Mégis milyen pénzed megy rá, ha a telefont fel sem veszi azt a nyamvadt mobiltelefont? Mondjuk időd az mehet rá az igaz azt már nem lehet visszahozni. Na de ki vagy te a főnöke, vagy valami hivatalos személy? Csak mert az írásodból én inkább hivatalosnak vettem ki a válaszodat a feltett kérdésre utólag. Én már csak azért is elszórakozgattam volna ezzel egy kicsit. Nem is értem mit kell ezen folyamatosan pörögni, hogy hol van már az a valaki ha lekötnéd magadat ezalatt esetleg valami hasznos dologgal, akkor nem érnél rá ilyeneken agyalni folyamatosan és a 16-osnak is csak ezt tudom tanácsolni így erre is utólagosan válaszolva.

Kérdező:! Utólag erre is, ha nem baj, hogy csak most olvastam: Szerintem neked is felesleges ezen folyton agyalni, hogy hol van, miért nem szól. Kösd le magadat valami hasznossal illetve magatokat foglald le valamivel, ha a gyerek is ott van.

2019. szept. 27. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!