Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti elvárjátok a párotoktól/férjetektől hogy hazaszóljon, ha később ér haza?
Nem kell engedélyt kérnie természetesen, nem is zavar ha eljár a barátaival.
De az nagyon, hogy várom otthon a friss vacsorával és még egy sms-t sem tud küldeni.
Ráadásul a gyerek is kérdezi hogy apa hol van.
Meg persze ha sokáig marad el (2-3 óránál többet) akkor aggódok is érte.
Ti ilyenkor mit tesztek? Rátelefonáltok?
Igen.Mindig szól,kivéve,ha az anyjáéknál van.Kétszer fordult elő,hogy ott is aludt,nem szólt haza,hogy ott alszik,és a telefont sem vette fel nekem.Másnap elő is jött belőlem a házisárkány.
A gyerek viszont sosem szenvedett emiatt hátrányt,eszik,ha éhes,nem várunk fél óránál tovább.
Tudtommal ez a minimum egy párkapcsolatban, házasságban.
Én ha elfelejt szólni, fél óra késés után rátelefonálok. Ha épp nagyon el van havazva a munkahelyén, akkor persze érthető, hogy elfelejtett szólni, hogy nem tud időben hazajönni, de ha tervezett programja van, azt nem tudom megérteni, miért nem mondja el valaki. Szerencsére nálunk ilyen nem nagyon fordul elő.
Nálunk nem kell hogy elvárjuk egymástól, mert teljesen alap dolog, hogy ha késik akkor szól, és én is... pont azért mert mindketten aggódósak vagyunk....Ha 10 percnél többet késünk akkor mindig dobunk egy smst, vagy egy rövid hívást intézünk, hogy a másik ne kaparja a falat, hogy úristen elütött a busz, vagy megtámadtak...miegymás.
10 percet azért számítunk mindig bele, mert ennyit heti szinten többször is késik a vonat. Szóval ez nem szokatlan:)
Ha már ennyire nincs tekintettel egyik ember a másikra, hogy magától szól, az gond!
Nem egy vitánk volt már abból, hogy nem jött haza meló után, hanem beült sörözni egyet a kolegákkal, én meg hiába hívtam, nem vette fel. Tél volt és egy rissz-rossz kocsival járnak vidékre, már minden rémképek megjelentek a szemem előtt.
Soha nem azzal volt bajom, hogy esetleg kimarad, hanem hogy fogalmam sincs, hogy hol van, "él e vagy hal e".
nálunk ebből hidegháború lett
volt, hogy mindig jelezte, mindjárt jön, aztán írt, mégse
ez rendszeres volt
ezek után már nem is igen vártam, amikor jött még zavarban is voltam, hogy "hát te?"mintha azt kérdezném, mit keresel itt.
meg volt, hogy reggel felkelt én aludtam, szó nélkül elment, felébredve felöltöztem és elmentem én is, erre telefon, hogy hol vagyok? ő csak leugrott kajáért.
de szóval mindig úgy jött ki, hogy én már nem is számítottam rá, nem számoltam vele, egyből feltaláltam magam mindig és ebből lettek olyan "érdekes " szituk.
de amikor olyan kedvem volt én nyugisan ráírtam, hol vagy? mikor jössz üziket, mindig írta, 1 órán belül, stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!