Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kötöttetek már a házasságotokb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kötöttetek már a házasságotokban valamiféle KOMOLY kompromisszumot?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok, hogy ki mikor vacsizik mondjuk, hanem család / politika, effélék....

Köszönöm!

2014. júl. 29. 21:06
1 2 3
 21/25 Shaddark ***** válasza:
78%

"így a gyerekeinket szeretné ebben a szellemben nevelni (nagyon jó egyházi iskolák vannak a környéken, a gyerekeink pedig idővel dönthetnek a saját hitükről, mint ahogy én is megtehettem ezt kamaszkorom végén/felnőttkorom elején)"

Jah, agymosatod őket, aztán örülsz hogy ugyanúgy döntenek mint te :D

Hű de meglepő lessz, ahogy a te választásod is az volt gondolom :DDD

Tudod, ha felnőttként kellene ezt, úgy hogy megismerkednek még jó pár másikkal, eldönthetnék az addigra kialakult felnőtt döntési képességükkel, lehet teljesen más vallást választanának mint a tied...

De mindegy, kényszerítsd rájuk ha szerinted ez jó, ártani mondjuk tényleg nem árt ez tény. (Feltéve hogy nincs épp egy pedomackó pap se a közelben :D ) Ám aljas dolog a gyerekeiddel szemben hogy engeded agymosatni őket gyermekként, csak mert a "szellemi vezetőid" ezt kérik tőled.

Az hogy te szeretsz egy normális, jó közösségbe járni ahol jól érzed magad a te dolgod, tedd, szeresd a választott vallásod. De a gyerek legyen gyerek. Majd eldönti miben hisz ha már képben van a világról.

- Esetleg egyházi iskolákban nincs is kötelező hittan ezerrel és hülyeségeket írok, akkor bocsánat :)

2014. aug. 5. 16:10
 22/25 mi a fene ***** válasza:
39%
19-es, sajnállak, egy idő után a férjednek a vallás nyűg lesz.én tudom, a férjem tündéri, aranyos, remek szerető az ágyban, de mikor a templomos dolgai jönnek elő, néha kibirhatatlan vagyok.tudom nem kellene, de nem tudok magamnak parancsolni,kigunyolom.
2014. aug. 13. 13:05
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk házasok, de miatta kiköltöztem külföldre. Valamennyire megszoktam, de még mindig hazakívánkozok (persze nem egyedül, hanem vele). Ellenben arra vártam, hogy ezen nagy lépés után ő is megkéri a kezem - de ez még nem történt meg. Különösebben nem zavar, csak egy kicsit.
2014. okt. 10. 23:36
 24/25 anonim ***** válasza:
nem kérek gyerektartást(kérhetnék), ő nem veszi el tőlem a gyereket(elvehetné)
2014. okt. 11. 00:26
 25/25 anonim ***** válasza:

Mi nagyjából egy hullámhosszon vagyunk, úgy politikailag is, 1-2 apróság van a politikában, amiben esetleg nem, de az alapelveink egyeznek.

De egyébként tényleg szubjektív, hogy mi számít nagy dolognak, mert egy házasságban még a wc-ülőke is okozhat súlyos gondokat.

Pénzügyi, lakásügyi kompromisszumokat, ill. esküvőszervezésnél kellett még kompromisszumokat kötnünk...

2014. okt. 11. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!