Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülnél gyerekeket az 50-55 éves férjednek?
Köszi Ezüstpatak.
Nem azzal volt bajom, hogy nem mindenki ért egyet, hanem a minősíthetetlen stílussal.
A gyerek azért van, hogy legyen... nem a "férjednek" szülöd.
Jobb gyerekkel, mint gyerek nélkül.
Drága kérdező!
Te feltettél egy kérdést. Sokan válaszoltak is rá. De aki nem szülne...azzal valahogy végképp nem értesz egyet. Ez nem baj, de akkor miért fontos számodra az, hogy ki mit tenne?? Tehát ha már eldöntötted, hogy te bizony szülnél neki...akkor mit számít, hogy ki mit tenne vagy mit gondol?? Semmit. Nyilván mérlegelni kell. De mindenkinél másfelé billenhet a mérleg nyelve....és így normális. Bármi lehet, akár az is, hogy 90 éves koráig vígan éldegél apuka..és még a gyereke esküvőjén is ott feszít... És biza az is lehet, hogy valakinek 30 éves korában meghal a férje... Soha, semmire nincs garancia. Magyarán: ha neked...illetve a párodnak belefér...akkor hajrá! A ti dolgotok, a ti felelősségetek...
Én szülnék..Idősebb szülőknek okosabb gyereke születik.
Az én szüleim is 39 ill. 51 évesek voltak mikor születtem..
Az apám 26 éves koromban halt meg,mikor már felnőtt ember voltam..Volt olyan osztálytársam akit az édesanyja 47 éves korában szült..És ez 36 évvel ezelőtt még csodaszámba ment.. Most 83 éves a néni , a lánya 36 és van 5 unokája!!:) tehát a születésüket is bőven megélte...A rosszindulatú, baljós hozzászólásokkal pedig nem kell foglalkozni!:)
"Én szülnék..Idősebb szülőknek okosabb gyereke születik. "
Nem okosabb gyereke születik, csak felelősségteljesebben nevelik őket.
36-37: ez egy régi vita, a második fel mindenképpen igaz, azt tapasztaltam sokszor...
Arany J-t szoktál példaként mondani, idős apa, fiatal anyuka ideális "terméseként".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!