Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülnél gyerekeket az 50-55 éves férjednek?
SekiNEK nem szülnék. Egy gyerek nem játékszer és nem birtoktárgy. Ha szülnék, akkor valakiVEL együtt tenném - értsd: én az anya, ő az apa, és közösen akarjuk a gyereket. És akkor nem számít, hogy ki hány éves. A nő úgyis addig teheti, amíg a fogalmzóképes korban van, egy épeszű, valamire való férfi pedig nem tervez gyereket 25-30 évvel fiatalabb nővel, 60 felé, (vagy 78 évesen, onkoterápiás kezelés után, mint a vénségére megbuggyant Czeizel), mert tudja, hogy nem elég egy gyereket megcsinálni - azt a legkönnyebb -, fel is kell tudni nevelni. És ahhoz nemcsak némi pénz kell, de sok-sok IDŐ is.
Egy gyereknek apára ÉS anyára van szüksége, azaz szülőkre. Miféle szülő lesz abból, aki 55-60 évesen csinál gyereket? Majd meg a sírkövéhez a diplomáját lobogtatva a gyereke?
Utálom a felelőtlen, önző embereket. Sajnálom, de ez van, én ilyen vagyok.
Mert gyerekek nélkül, símán özvegyen jobb?
Ha valaki fiatalon szül, az a baj, ha apa nélkül akar, az a baj, mindig lehet mibe belekötni.
Aki idáig a biztos háttérért harcolt és későn találta meg a párját, az mondjon le a családról?
Ez még mindig jobb, mint húsz évesen a semmire szülni, ahogyan sokan teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!