Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon megvisel
anya,amit leírtál,abból az jön át,hogy az apa téged megunt,és új nő érdekli,
-a jövőtök együtt ? hát, nem lesz rózsás
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de számomra érthetetlen, hogy egy betegségben nem támogat, nem áll ki melletted teljesen, sőt még ő cseszeget, hogy megváltoztál, ingerült vagy, stb. Ha a bajban ilyen, de amikor minden szép és jó volt, akkor meg rendes volt, akkor ez nekem már nem kéne. Jóban-rosszban, tudod.
Persze, ha szereted, és biztos vagy benne, hogy ő is szeretne próbálkozni, akkor elé kell állni, és megkérdezni, hogy mi folyik itt. És ha látod, hogy komolyan téged szeretne, nincs más (hát, ezt neked kell eldönteni, hogy hiszel-e neki vagy sem), akkor közös programok, minél több kettesben töltött idő. Az segíthet.
Kedves 8-as. Én is úgy gondolom, hogy a rosszban is együtt kellene lenni. De ő arra hivatkozik, hogy őt is megviselte, ezért volt velem olyan...csak akkor ennek tudható be az eltávolodás is? Egyébként fizikailag nem változtatott meg a betegségem, nem fogytam, a hajam sem hullott ki stb.. nem lehetett látni rajtam, hogy beteg vagyok.
Többször volt komoly beszélgetésünk és hiszek neki, hogy nincs senki. Legalábbis komolynak tűnt, mikor mondta. Hiszek abban is, hogy igyekszik. Ő is kezdeményezi a közös programokat, én is. De pl. sok meglepetést szerveztem neki,meg apró kis örömöket próbáltam becsempészni a mindennapokba (üzenetek, kis apró meglepik, odabújás...), de megkért, hogy ne tegyem, mert neki ez sok... és nem tudja viszonozni. Látni, hogy igyekszik, azért nem is értem ezt a pólós dolgot. Ez ellentmondás lenne, ezért is nem gondolom, hogy más lenne a dologban, csak valamit félreértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!