Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti milyen messze vállalnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen messze vállalnátok munkát, mennyit utaznátok?

Figyelt kérdés

Munkahely A városban, ház B városban. Elköltöznétek A ból B-be, ha minden rokonotok, barátotok Bben lakik, és a házastársatoknak Bben sokkal jobb állása lehetne? Mind anyagi, mind szakmai szempontból jobb lenne számára.

Nektek így autózni kellene 40-40km-t oda-vissza minden nap. Autó van, a benzin 80%-át térítik. A ti családotok, barátaitok is ott vannak. 'A' város egy bányászváros, nagyon kevés munkalehetőséggel, sok a C típusú, és ez meg is látszik a városon. B város fejlettebb, több a lehetőség.

Neked fix munkahelyed van A városban, mehetsz innen nyugdíjba akár, ha szeretnél. A házastársadnak viszont nincs fix állása, a közeljövőben valószínű a két település közt félúton lévő nagyvárosban fog dolgozni.

A te munkahelyeden viszont nem fix a munkaidő, van, hogy reggel 4re mész, de olyan is, hogy délben már hazamehetsz.

Ti elköltöznétek B városba, ebben az esetben?

2014. júl. 22. 12:35
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
az ellenérv a nem fix munkaidő, van, hogy reggel 4re kell menni, és csak késő este lehet eljönni, de olyan is van, hogy 8ra kell menni, és 2 körül végezni...
2014. júl. 22. 14:40
 12/20 A kérdező kommentje:
ha nincs forgalom, kb 30perc, ha van, 40perc az út
2014. júl. 22. 14:43
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Autóval 40 km, úgy, hogy térítik a benzin 80%-át? Simán! Az kb. 2x fél óra naponta. Ennyit megérne, hogy normális helyen éljek.
2014. júl. 22. 14:56
 14/20 anonim ***** válasza:

*11

és ez miben más, mint az, ha fix a munkaidő?

ugyanannyit utazol, ugyanannyit dolgozol, csak más id.pontban. ez miért ellenérv?

2014. júl. 23. 23:23
 15/20 A kérdező kommentje:
mert nem mindegy, hogy 7helyett fél7kor, vagy fél4 helyett 3kor kell felkelni... Elfárad az ember, és akkor még vezessen fél órát haza, ráadásul a Mecseken keresztül
2014. júl. 24. 12:48
 16/20 anonim ***** válasza:
63%

"mert nem mindegy, hogy 7helyett fél7kor, vagy fél4 helyett 3kor kell felkelni... Elfárad az ember, és akkor még vezessen fél órát haza"

Úristen, FÉL ÓRÁVAL KORÁBBAN KELL FELKELNED, ÉS MÉG 30 PERCET VEZETNI IS?!?!?!?!?!?!! EZ iszonyatos! Borzalmas!

Mikor a gyárban gályáztam 3 műszakban, 12-16 órában, és KETTŐ órával kezdés előtt kellett elindulnom otthonról, aztán meg két órával műszak vége után értem haza, egyik buszról a másikra átszállva, és még gyalogolnom is kellett, akkor sem sírt a szám, te meg itt hisztériázol sz**os 30 PERC autózáson, amiért más a két kezét összetenné. Borzasztóan szánalmas, elkényelmesedett egy rinyapi*a vagy, ne haragudj. Mi lesz veled, ha egyszer véletlenül jön valami valódi nehézség az életedben?

2014. júl. 24. 13:48
 17/20 A kérdező kommentje:

akkor leírom, mi a szitu.

Én a feleség vagyok a történetben, és a férjem nem szeretne költözni. Amit valahol meg is értek, de annyi minden van a költözés mellet és csak ez az egy dolog ellene, hogy kíváncsi voltam más emberek hogy vélekednek a szituról, milyen messziről járnak be, mi az, amit még bevállalnának, legfőképp, hogy nem az ő akaratuk, hanem a társuké érvényesülne...

Én ide nem szívesen szülnék gyereket, nem szívesen fektetnék be házba, mert az ingatlanárak egyre csökkennek, a munkahelyek száma szintén, a c típusúak száma viszont ezzel ellentétben nő...

2014. júl. 24. 15:38
 18/20 anonim ***** válasza:

akkor hát a férjed tudná felsorakoztatni az ellenérveket

azok hiányában döntés nem hozható részemről

2014. júl. 24. 15:44
 19/20 A kérdező kommentje:

már beszéltünk róla, csak ennyit tud mondani.

Ami mondom, valahol érthető számomra is, csak rossz...

2014. júl. 24. 17:01
 20/20 anonim ***** válasza:

akkor csak el van kényelmesedve

akkor légy erős és ránigáld ki a "fotelből"

2014. júl. 24. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!