Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek ti tennétek a férjetekre (ha lehetséges lenne) egy férjkövetőt?
Figyelt kérdés
Minden pillanatban mutatná hogy hol van és mit csinál.2014. júl. 21. 09:57
32/46 anonim válasza:
Én őszintén nem akarom tudni, hogy mit csinál meg hol van minden pillanatban. Van elég dolog amire figyelek, nem még ezzel is tele legyen a fejem.
33/46 anonim válasza:
nem. mert csak önbizalom hiányos ember tenne ilyet. ha nem bízol a párodban akkor felesleges vele lenni. ha nincs bizalom akkor megette a fene a kapcsolatot.
34/46 anonim válasza:
Nem. Így is tudom hol van és mit csinál. És ő sem tenne rám ilyet soha. Bizalom - alap dolog.
35/46 anonim válasza:
Nekünk van ilyen, mindkettőnknek, a telefonunk. Bőármikor kiváncsi vagyok, hogy hol van és mit csinál, akkor dobok egy üzit és hopp, egyből jön a válasz.
36/46 anonim válasza:
Messenger üzenetnél, ha be van kapcsolva a helymeghatározás funkció, valóban lehet látni, hogy hol tartózkodott a másik fél az adott üzenet megírásakor. :) Persze a funkció ki is kapcsolható...
37/46 anonim válasza:
Dehogy tennék... ő a szerelmem, a párom, nem egy drogkereső kutya.
Remélem te se azért kérdezed, mert erre hajlanál....:O
38/46 anonim válasza:
Én tennék. Képtelen vagyok bízni. Állandóan féltékeny vagyok és ha nem vagyunk együtt, félek, hogy megcsal. Ha nincs mitől tartania, miért is lenne baj? Mit ártana? Ha ő akarná fordított esetben, engem sem zavarna.
39/46 anonim válasza:
38 , és téged megnyugtat, ha valaki csak azért nem csal meg, mert nem tud? Komolyan?
40/46 anonim válasza:
Nálunk van, gtalknak hívják. Férjemen, és rajtam is van:D
De viccet félretéve, az már rég rossz, ha valaki követőt akar tenni valakire (és az is, ha valakire követőt kell tenni). Vagy van bizalom, és akkor együtt vagyunk, hiszen egymást szeretjük, vagy nincs, és akkor ne raboljuk egymás idejét. Ha senkinél nincs meg a bizalom, akkor meg segíthet a pszichoterápia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!