Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek ti tennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek ti tennétek a férjetekre (ha lehetséges lenne) egy férjkövetőt?

Figyelt kérdés
Minden pillanatban mutatná hogy hol van és mit csinál.
2014. júl. 21. 09:57
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
60%

Mert a feleségekre nem kellene ilyet rakni?????

Egyébként az én feleségem mindig tudja, hogy merre járok...

Ez viszont is működik!

2014. júl. 21. 10:40
 12/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem, így is tudom, hogy hol van, és ő is, hogy én hol vagyok.

Napközben dolgozunk. Szabadidőt együtt töltjük. Ha külön program van, akkor is tudjuk, hogy a másik kikkel, hova ment.

2014. júl. 21. 10:47
 13/46 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer kipróbálnám, poénból, mert amúgy is szeretek ilyenekkel foglalkozni. De valószínűleg ha kellemetlen élményem származna belőle (pl. jé nem is a fodrászhoz ment, hanem máshova), na akkor átkoznám magam, hogy minek próbáűltam ki. Hosszútávon nem érdekelne, unalmas lenne.

Ez kicsit olyan, mintha szeretnék-e gondolatolvasó lenni...na ismerve a saját gondolataimat, örülök, hogy másokét nem látom, hallom :-D.

2014. júl. 21. 10:49
 14/46 anonim ***** válasza:
31%
Az ember azért tart állatot, szül gyereket, hogy tudjon valakit kontrollálni. Ha akar. Ha erre van igényed, ne egy felnőtt emberrel csináld ezt:)
2014. júl. 21. 10:54
 15/46 anonim ***** válasza:
75%
Úgysem ismerné be az a feleség, aki tenne rá, hogy igen, tenne rá.
2014. júl. 21. 11:01
 16/46 anonim ***** válasza:
75%
Dehogy. Az én férj követőm belém van építve, én bízom abban a műszerben!:)
2014. júl. 21. 11:03
 17/46 anonim ***** válasza:
75%

Van ilyen különben, aki házi őrizetben van, azok kapnak. Itthon a legnagyobb bűnözők(na nem a gyilkosok, de az ilyen nagypénzű sikkasztók) mind házi őrizetben vannak, és szerintem őket amellett, hogy napjában többször ellenőrzik a lakásukon, amellett van valami kar,- vagy lábperec is, ami folyamatosan mutatja a rendőröknek, ha netán megszegné a házi őrizetet. Ilyenkor viszik a dutyiba.

Én - mivel nincs takargatnivalóm- bevállalnám.

2014. júl. 21. 11:05
 18/46 Sün!! ***** válasza:
100%
Bizalom nélkül nincs jó házasság. Bele sem szabad fogni, mert előbb utóbb vége lesz...
2014. júl. 21. 11:12
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok. Persze nem örökre, de ha tudom, hogy nincs takargatnivalóm, és a feleségem bizalmatlan, bevállanám. Kb. egy hétre max.

Utána meg beadnám a válópert.

2014. júl. 21. 11:13
 20/46 anonim ***** válasza:
62%

Kedves 14-es!

Szerinted komolyan, komolyan az a célja a legtöbb szülésnek,hogy a szülők kontrollálhassanak valakit?Tényleg?

Nem gondolod, hogy más oka is lehet? Még az állatot talán talán meg lehet érteni, de szerintem az állatot sem azért veszed, hogy zsarnokoskodj.Hogy ilyet nem a felnőttekkel kell csinálni? Tehát csak a felnőtteknek vannak jogaik? Inkább rád kéne követőt rakni.Ha a válaszod viccnek szántad, akkor persze bocs, de engem konkrétan ez most fölcseszett!

Kérdezőnek:nem vagyok férjnél (fura is lenne xD), de ha majd lesz, nem követném nyomon.Elsőre rohadtul ki akarnám próbálni, de erőt vennék magamon.Hiszen csak olyan férfihez megyek hozzá, akivel kölcsönös a bizalom, tisztelet, stb. (ezzel inkább nem untatnálak)

2014. júl. 21. 11:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!