Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek ti tennétek a férjetekre (ha lehetséges lenne) egy férjkövetőt?
Mert a feleségekre nem kellene ilyet rakni?????
Egyébként az én feleségem mindig tudja, hogy merre járok...
Ez viszont is működik!
Nem, így is tudom, hogy hol van, és ő is, hogy én hol vagyok.
Napközben dolgozunk. Szabadidőt együtt töltjük. Ha külön program van, akkor is tudjuk, hogy a másik kikkel, hova ment.
Egyszer kipróbálnám, poénból, mert amúgy is szeretek ilyenekkel foglalkozni. De valószínűleg ha kellemetlen élményem származna belőle (pl. jé nem is a fodrászhoz ment, hanem máshova), na akkor átkoznám magam, hogy minek próbáűltam ki. Hosszútávon nem érdekelne, unalmas lenne.
Ez kicsit olyan, mintha szeretnék-e gondolatolvasó lenni...na ismerve a saját gondolataimat, örülök, hogy másokét nem látom, hallom :-D.
Van ilyen különben, aki házi őrizetben van, azok kapnak. Itthon a legnagyobb bűnözők(na nem a gyilkosok, de az ilyen nagypénzű sikkasztók) mind házi őrizetben vannak, és szerintem őket amellett, hogy napjában többször ellenőrzik a lakásukon, amellett van valami kar,- vagy lábperec is, ami folyamatosan mutatja a rendőröknek, ha netán megszegné a házi őrizetet. Ilyenkor viszik a dutyiba.
Én - mivel nincs takargatnivalóm- bevállalnám.
Előző vagyok. Persze nem örökre, de ha tudom, hogy nincs takargatnivalóm, és a feleségem bizalmatlan, bevállanám. Kb. egy hétre max.
Utána meg beadnám a válópert.
Kedves 14-es!
Szerinted komolyan, komolyan az a célja a legtöbb szülésnek,hogy a szülők kontrollálhassanak valakit?Tényleg?
Nem gondolod, hogy más oka is lehet? Még az állatot talán talán meg lehet érteni, de szerintem az állatot sem azért veszed, hogy zsarnokoskodj.Hogy ilyet nem a felnőttekkel kell csinálni? Tehát csak a felnőtteknek vannak jogaik? Inkább rád kéne követőt rakni.Ha a válaszod viccnek szántad, akkor persze bocs, de engem konkrétan ez most fölcseszett!
Kérdezőnek:nem vagyok férjnél (fura is lenne xD), de ha majd lesz, nem követném nyomon.Elsőre rohadtul ki akarnám próbálni, de erőt vennék magamon.Hiszen csak olyan férfihez megyek hozzá, akivel kölcsönös a bizalom, tisztelet, stb. (ezzel inkább nem untatnálak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!