Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek ti tennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek ti tennétek a férjetekre (ha lehetséges lenne) egy férjkövetőt?

Figyelt kérdés
Minden pillanatban mutatná hogy hol van és mit csinál.
2014. júl. 21. 09:57
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mindig tudom, hol van és mit csinál, mert elmondja magától is. Ezen kívül nálunk a bizalom is 100%-os, így semmi okom nem lenne rá. Az önbizalmammal sincs gond, így nem látok minden nőben potenciális ellenfelet, nem utálom zsigerből a szép kollegináit, stb. Engem vett el, engem szeret, elég jó nőnek is tartom magam, nem félek attól, hogy elhagy a hurkáim miatt, stb. Ha mégis megteszi egyik napról a másikra, úgy kell neki, nekem is lesz más. Szóval nem, és nem is élnék olyan kapcsolatban, házasságban, ahol felmerülne bennem a gyanú, hogy megcsal, hazudik, vagy vágyat éreznék egy férjre szerelhető nyomkövető beüzemelése iránt. Az ilyen kapcsolatot rég megette a fene.
2014. júl. 21. 11:16
 22/46 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Felnőtt önálló ember.
2014. júl. 21. 11:19
 23/46 anonim ***** válasza:
Szerintem elég bizarr és elmebeteg elgondolás ez.Mondom mindezt annak ellenére,hogy önbizalom terén nem vagyok a topon,és van,hogy féltékeny vagyok.Viszont ezt már én is túlzásnak érzem.Másrészt elég fájdalmas volna szembesülni bizonyos dolgokkal,ha esetleg kiderülne bármi.
2014. júl. 21. 11:22
 24/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Dehogy is.
2014. júl. 21. 11:22
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb feleség vakon bízik a férjében. :) Ami jó, csak néha mégis megdöbbentő látván a sok "nem független férfi keres.." tartalmú társkereső hirdetéseket. Én is az a típus vagyok, aki vakon bízik a párjában és nem tudnám elképzelni, hogy éppen nem ott van, ahol mondja. Pedig ő már a harmadik férjem, az előző kettő megcsalt... Ráadásul egyszer én is beleakadtam egy ilyen mintacsaládos nős férfiba. Ragadt rám és üldözött szó szerint, én meg menekültem.
2014. júl. 21. 11:23
 26/46 anonim ***** válasza:
Reggel elmegy dolgozni, délután 3-ra ér haza. Itthon van velem vagy együtt elmegyünk valahova. Éjjel alszik velem. Nem tudom hova kéne követnem, nélkülem csak dolgozni jár, ahol ugyan megcsalhatna mert vannak ott is nők, de nagyon jól tudom hogy sose tenne olyat. Mert ismerem a páromat, és rendes ember. Aki meg egy macsó csajozós menőgyereket választ az fogadja is el hogy olyan amilyen.
2014. júl. 21. 11:28
 27/46 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt elvből sem, másrészt a munkája miatt egész nap ide-oda rohangál a városban, szóval sok infót nem adna.

Egyébként megfigyeli a főnöke, a céges gépjárműflottában GPS van. Pont múltkor mesélte, hogy két kollégája együtt van, a srácot valamilyen személyes sérelem miatt a főnök be akarta mártani a csajnál, mondván egy szálloda előtt parkolt a srác, biztos oda vitte a szeretőjét.

Utólag derült ki, hogy valóban ott parkolt, de azért, mert az út túloldalán volt az ügyvédje, akihez a csaj tudtával ment, csak azon az oldalon nem volt parkolóhely...

Szóval ennyit a követés megbízhatóságáról.

2014. júl. 21. 11:37
 28/46 anonim ***** válasza:
100%

Mivel az enyém munka után az esetek döntő hányadában hazajön, ha nem, akkor is tudom hol van (kollégák, barátok), és akkor sem marad kint sokáig. Mindemellett sok közös programunk van és a kapcsolatunkkal nincs problémám... így nem hiszem, hogy szükségem lenne erre :D

Egyébként sem nagyon érdekelne pl. melyik pillanatában megy a wc-re pisilni :)

2014. júl. 21. 11:44
 29/46 anonim ***** válasza:
Nem tennék rá férjkövetőt. Ettől függetlenül mindig tudom hol jár, ha nem együtt vagyunk órás telefonkapcsolat van, vagy ő hív engem, vagy én őt, mindketten szeretjük tudni hol van, mit csinál a másik. Nem féltékenységből, hanem mert jól esik.
2014. júl. 21. 11:45
 30/46 anonim ***** válasza:
100%

Pont úgy vagyok vele, mint #21.

Ha az ember lánya egészséges önbizalommal bír, akkor nem aggódik. Ráadásul sose választottam volna olyan pasit páromul, akirôl már eleve tudni lehet, hogy elôbb-utóbb félre fog menni. Normális pasi miatt meg minek aggódjak? :)

Ha félremenne, és szétmennénk, akkor se esnék kétségbe. Egyrészt, mert találnék én is mást, másrészt, mert az egyedülléttôl se félek. (Bár eddig szinte sosem voltam egyedül sokáig, pedig volt, hogy akartam, de mindig jött "valaki"...)

Naponta kedveskedik, udvarol nekem, ezer jelbôl érzem, hogy szeret. Nagyjából ez egy.kapcsolat alapja szerintem.

2014. júl. 21. 11:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!