Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Október végén szülök. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Október végén szülök. A férjem elmenne egy barátjával külföldre 3-4 napra szeptember végén. Szerintem nyugodtan mehet, de vannak, akik hüledezenek amiatt, mert "elengedem". Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
A barátja fizeti az utat és a szállást is a férjemnek is, mert olyan cégnél dolgozik, ahol utazáshoz és szálláshoz felhasználható pontokat is tud gyűjteni. Nekem ez ellen semmi kifogásom, de van, aki őrültnek tart, amiért "elengedem". Egyébként is azt mondják, hogy milyen dolog elmennie bárhova is nélkülem, főleg, hogy terhesen hagy itthon. Én azt gondolom, hogy nem mindenórás leszek akkor és ha az utazást és a szállást is állják neki, akkor miért hagyná ki ezt a lehetőséget. Ti mit gondoltok?
2014. júl. 20. 21:28
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
64%

A férjemnek 38. héten külföldre kellett utaznia, munkahelyi kiküldetés volt. Megszerveztük, hogy ha véletlenül előbb jön a baba, akkor is eljussak a kórházba, és legyen aki vigyáz a tesóra. Részemről nyugodtan mehetett, bár mindketten apás szülésre készültünk, sajnáltuk volna, ha lekési.

Egyszer egy mindenórás kismama írta, hogy milyen rosszul esik neki, hogy a férje egyedül hagyta, és elment sörözni a haverokkal. Akkor úgy gondoltam, hogy teljesen jogosan van kiakadva. De nálatok ez a kiruccanás szerintem simán belefér. Most még nyugodtan ki tud kapcsolódni, egy kicsit feltöltődik, ha megszületik a pici, akkor az elején örülni fog, ha egyáltalán kialussza magát.

2014. júl. 21. 08:23
 22/29 anonim ***** válasza:
50%

Ezt utőbb írtam az elejére,mde a vélemenyemet nem akarom megváltoztatni, félrenéztem, azt hittem oktőber elejére vagy kiírva..a kis szösszenetemen látszik, hogy ennyi idővel előtte simán még küldeném is:

Megmondom őszintén, hogy nem örülnék, hogy 1 hónappal a szülés előtt napokra egyedül hagyna, nem is tenné a férjem. Tudom, hogy nem betegség a babavárás, de az utolsó4 hetben már nagyon terhes...persze nem mindenkinek..

De konkrétan az utolsó 3 hétben a barátnőmsegítséggel tudott az ágyról felkelni azért, hogy wc re menjen, pedig előtte2 héttel meg dolgozott( nem csak irodában)

De 1,5 2 hónappal előtte még küldeném is talná akkro meg teljesen nyigodt lennék, hogy el tudo magam látni...

Viszont így júliusban még nem tudnám eldönteni, hogy lesz szeptemberben

2014. júl. 21. 09:36
 23/29 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem 1 hónappal a szülés előtt még nyugodtan elmehet. Nyilván van rá minimális esély, hogy pont akkor indul meg a szülés, de ha minden rendben van, akkor azért ez tényleg minimális. Úgyis mész előtte orvoshoz, a doki nézi a méhszájadat, abból ki lehet következtetni, hogy 1 hónappal előbb van-e vész. Nekem pl. megmondta az orvos, hogy azt gondolja, nem húzzuk ki a végéig, 3 héttel előbb is jött a gyerkőc. De nekem a méhszájam már rövidült akkor és kicsit ki is nyílt.
2014. júl. 21. 11:33
 24/29 anonim ***** válasza:
6%

A probléma nem ott van, hogy elmegy vagy nem, hanem ezzel fogynak a szabadságai.

A szabadságat pedig tartogathatná a szülés utánra, hogy tudjon neked segíteni.

2014. júl. 21. 18:52
 25/29 anonim ***** válasza:
55%

Nem hiszem, hogy azon az 1 napon múlna a sabadsága..

Egyébként is jár 1 hét(5 nap) szülési szabadság...többet úgysem lenne otthon..az 9 nap

2014. júl. 21. 22:21
 26/29 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem nem ezen múlik. Nem tudod, de lehet, hogy tartalékolt a szabijával és van még arra is, amikor érkezik a pici.
2014. júl. 22. 08:41
 27/29 A kérdező kommentje:
Összesen 30 nap szabadsága van. Tartalékolt :-) Nem is utaztunk el sehová sem idén nyáron. Plusz a 30 nap mellett ott van az 5 nap, ami jár neki, amikor hazajövünk a kórházból a babával. Két hetet minimum akkor is itthon lesz velünk. A 30 napból csak 2 napot fog elhasználni erre az útra. És megbeszéltem anyukámmal, hogy ő itt legyen velem abban a pár napban, amikor a férjem elutazik. Bár 5 héttel a kiírt időpont előtt nem nagy azért a valószínűsége, hogy megszülök.
2014. júl. 22. 23:58
 28/29 A kérdező kommentje:
És nem értem ki pontozta így le a válaszokat. Én nem pontoztam le senkit.
2014. júl. 22. 23:58
 29/29 anonim ***** válasza:
Valami szánalmas kis senki pontozgatott, nem kell vele foglalkozni. :)
2014. júl. 23. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!