Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Október végén szülök. A férjem elmenne egy barátjával külföldre 3-4 napra szeptember végén. Szerintem nyugodtan mehet, de vannak, akik hüledezenek amiatt, mert "elengedem". Ti mit gondoltok?
A férjemnek 38. héten külföldre kellett utaznia, munkahelyi kiküldetés volt. Megszerveztük, hogy ha véletlenül előbb jön a baba, akkor is eljussak a kórházba, és legyen aki vigyáz a tesóra. Részemről nyugodtan mehetett, bár mindketten apás szülésre készültünk, sajnáltuk volna, ha lekési.
Egyszer egy mindenórás kismama írta, hogy milyen rosszul esik neki, hogy a férje egyedül hagyta, és elment sörözni a haverokkal. Akkor úgy gondoltam, hogy teljesen jogosan van kiakadva. De nálatok ez a kiruccanás szerintem simán belefér. Most még nyugodtan ki tud kapcsolódni, egy kicsit feltöltődik, ha megszületik a pici, akkor az elején örülni fog, ha egyáltalán kialussza magát.
Ezt utőbb írtam az elejére,mde a vélemenyemet nem akarom megváltoztatni, félrenéztem, azt hittem oktőber elejére vagy kiírva..a kis szösszenetemen látszik, hogy ennyi idővel előtte simán még küldeném is:
Megmondom őszintén, hogy nem örülnék, hogy 1 hónappal a szülés előtt napokra egyedül hagyna, nem is tenné a férjem. Tudom, hogy nem betegség a babavárás, de az utolsó4 hetben már nagyon terhes...persze nem mindenkinek..
De konkrétan az utolsó 3 hétben a barátnőmsegítséggel tudott az ágyról felkelni azért, hogy wc re menjen, pedig előtte2 héttel meg dolgozott( nem csak irodában)
De 1,5 2 hónappal előtte még küldeném is talná akkro meg teljesen nyigodt lennék, hogy el tudo magam látni...
Viszont így júliusban még nem tudnám eldönteni, hogy lesz szeptemberben
A probléma nem ott van, hogy elmegy vagy nem, hanem ezzel fogynak a szabadságai.
A szabadságat pedig tartogathatná a szülés utánra, hogy tudjon neked segíteni.
Nem hiszem, hogy azon az 1 napon múlna a sabadsága..
Egyébként is jár 1 hét(5 nap) szülési szabadság...többet úgysem lenne otthon..az 9 nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!