Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Október végén szülök. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Október végén szülök. A férjem elmenne egy barátjával külföldre 3-4 napra szeptember végén. Szerintem nyugodtan mehet, de vannak, akik hüledezenek amiatt, mert "elengedem". Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
A barátja fizeti az utat és a szállást is a férjemnek is, mert olyan cégnél dolgozik, ahol utazáshoz és szálláshoz felhasználható pontokat is tud gyűjteni. Nekem ez ellen semmi kifogásom, de van, aki őrültnek tart, amiért "elengedem". Egyébként is azt mondják, hogy milyen dolog elmennie bárhova is nélkülem, főleg, hogy terhesen hagy itthon. Én azt gondolom, hogy nem mindenórás leszek akkor és ha az utazást és a szállást is állják neki, akkor miért hagyná ki ezt a lehetőséget. Ti mit gondoltok?
2014. júl. 20. 21:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
88%

szerintem is nyugodtan.

de egyébként én is ismerek olyat (terhességtől függetlenül), akik mindig, mindenhoa együtt mennek, külön tilos, ha a másik nem ér rá, dolgozik, akkor nem megy a fél sem. s az én exem is így gondolta, ha én el akartam menni mondjuk moziba, de ő dolgozott, vagy nem érdekelte, akkor én se menjek. kell a fenének ilyen kapcsolat.

2014. júl. 20. 22:03
 12/29 A kérdező kommentje:
Nem az észt osztó vadidegeneknek akarok megfelelni, mert akkor már eddig is játszhattam volna a férjét láncon tartó feleséget :-) Fel se merül bennem most sem, hogy miért is ne mehetne el a férjem, csak most annyira nekem támadtak egyesek, hogy gondoltam megkérdezem, hogy mások mit gondolnak.
2014. júl. 20. 22:05
 13/29 anonim ***** válasza:
76%

Sajnálom azokat a nőket, akik itt, GYK-n keresnek visszaigazolást a döntéseikre.

Az imént is valaki azon agonizált, hogy sok-e az évi (!) 1-2 deci (!!) vörösbor, amit megiszik, mert a sógornője szerint igen.

2014. júl. 20. 22:05
 14/29 anonim ***** válasza:
54%
Nálunk a férjem 9 napra ment el(hobbi miatt,nem írom ide mert ismerőseim is vannak itt gyk-n),itt is volt hüledeztek barátnők,de hát ki nem carja le..:) nem a tulajdonom,hanem a Férjem!6 hónapos terhes voltam amúgy..
2014. júl. 20. 22:06
 15/29 anonim ***** válasza:
64%

"Sajnálom azokat a nőket, akik itt, GYK-n keresnek visszaigazolást a döntéseikre.

Az imént is valaki azon agonizált, hogy sok-e az évi (!) 1-2 deci (!!) vörösbor, amit megiszik, mert a sógornője szerint igen."

Azért a kettő nem ugyanaz,és egyébként is mért zavar ez téged?

2014. júl. 20. 22:08
 16/29 anonim ***** válasza:
61%
Jól teszed, menjen, menj te is külön. Arra azért figyelj oda, hogy ha megszületik a gyerek, és menni akar, akkor is menjen, de csak akkor, ha egyenlő feltételeket biztosít neked is, és néha te is ki tudsz kapcsolni a gyerek mellett.
2014. júl. 20. 22:10
 17/29 A kérdező kommentje:
13-as válaszoló: pont, hogy az a lényeg, hogy az ismerőseim szerint ez az én döntésem kéne legyen, hogy elendegem vagy nem engedem el. Szerintem meg ez nem csak az én döntésem, hiszen nem a kiskorú gyerekemről van szó, hanem az egyenjogú társamról. Tehét nem önigazolás a döntésemre, hiszem nem is úgy gondolom, hogy ez döntés kérdése, főleg nem az én kizárólagos döntésem kérdése.
2014. júl. 20. 22:12
 18/29 anonim ***** válasza:
22%
Szent vagy, Isten vagy, a legjobb ember, a normálisok királya.
2014. júl. 20. 22:29
 19/29 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk nem kell engedélyt kérni, de az én férjem az utolsó hétre szabadságot vett ki, hogy mindenképp ott tudjon lenni amikor megindul a szülés. Én nem tiltanám meg neki, hogy elmenjen, de nyilván igazán az esett jól, ahogy az enyém járt el :)
2014. júl. 20. 23:28
 20/29 anonim ***** válasza:
58%
A te hozzáállásod a normális, az ismerőseid majd csodálkozhatnak, ha a saját házasságuk a sárkányságuk, birtoklási vágyuk miatt véget ét.
2014. júl. 21. 07:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!