Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jobban működik a házasság, ha a nő az alábbi szabályokat betartja? Mit gondolsz ezekről?
1. Ne duzzogj, ha túlórázik!
2. Csak akkor hívd a munkahelyén, ha életbevágóan fontos!
3. Ha munka közben hívod, csak a lényegről beszélj!
4. Otthon is legyél csinos!
5. A hajad mindig legyen tiszta és ápolt!
6. Munka után ne rohanj hozzá haza azonnal, szervezz néha saját programot is!
7. Legyen saját hobbid!
8. TV-zés vagy gépezés közben ne zavard!
9. A plussz kg-idat add le (ha van)!
10. Ne akarj vele lelkizni, ne elemezd túl sokat a kapcsolatotokat, ne nyaggasd, hogy beszéljen az érzelmeiről!
11. Ne panaszkodj és ne nyavajogj!
12. Ne mondd: "Beszélnünk kell"!
13. Ne hozd fel példának az ismerősöket, akiknek ez vagy az van, itt vagy ott voltak, stb.
14. Csak egyszer kérd meg, hogy csináljon valamit a házimunkában. Ha nem áll neki, ne ismételgesd, hanem csináld meg te magad!
15. Ne legyél féltékeny, inkább foglald el magad!
16. Ne ellenőrizd a közösségi porálokon, tabu a telefonja és a levelezése is!
17. Ne kritizáld a családját és a barátait!
18. Ne legyél erőszakos, törekedj a kompromisszumra!
19. Kezdeményezd te a békülést (nem az számít, hogy kinek van igaza). Haragban ne feküdjetek le aludni!
20. Tarts rendet és tisztaságot!
21. Ne rajta vezesd le a frusztrációd!
22. Ne tedd fel állandóan a kérdést: "Szeretsz?"
23. Ne figyelmeztesd a közelgő ünnepekre (évforduló, szülinap, stb)
A talpát ne nyaljam tán? Hol élünk, a 20-as években? Egy kapcsolat/házasság egyenrangú felekből áll. Kérdem én, ha én leadom a plusz kilóimat, mert én vagyok a nő, nekem ugye kötelező, akkor a férfi is kigyúrja magát? Ha én elvégzem helyette azt a melót, amit nem csinált meg, hiába kértem, akkor ő rendet rak a lakásban/megfőz/kivakarja a gyereket a végtermékéből, ha én valamiért nem teszem meg? Ha én ne nyavalyogjak, akkor ő sem sopánkodik semmiért, ugye? Kezdeményezzem én a békülést, akkor is, ha esetleg a falról vakarom le magam, mert úgy felképelt? Ha elfelejti a szülinapom (mert ugye tilos figyelmeztetnem rá), akkor én is elfeledhetem az övét?
Ha van férfi, aki a fenti listát valaha is komolyan gondolná, akkor vegyen fel cselédet. Én a párja/barátnője/felesége vagyok/leszek, nem a szobalánya. Remélem, nem volt komoly a kérdés.
Megjött a napi provokáló...
Akkor kezdjék a nők is?
Az általad említett 4, 5, 8, 9, 14-21 pontokon felül:
1. Ne fingjál szándékosan minél nagyobbat
2. ne hugyozz bokorba (bírd ki hazáig. már a 3 éévesek is vissza tudják tartani)
3. Ne hugyozd le a vécédeszkát!
4. az utcán ne birizgáld a farkad
5. ne húzz szandálhoz zoknit
6. ne legyen sörhasad
7. ha van sörhasad, akkor ne dugd ki, és simogasd büszkén, mintha megdolgoztál volna érte
8. Tanuld meg kimondani anyádnak a "ne!, nem, nem kell, majd mi megoldjuk" szavakat!
9. Legalább alapszintű ismereteid legyenek a villany- és vízszerelésben, és tudj szöget verni a falba.
10. Ne érezd magad hősnek a nap végén, ha a feleséged is ugyanannyit dolgozik +háztartás+gyereknevelés
11. a koszos gatyádat tedd a szennyesbe
12. töröld ki a se* ged rendesen, nem túl vonzó a fékcsíkos gatya
13. a sörösüveged öblítsd ki, mert bűzlik
14. az ágyban igyekezz kreatív lenni, és bírd legalább 5 percig a menetet.
2,3,16,21 természetesnek kéne lennie
17,18 is elfogadható
több ihülyeség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!