Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan, hogy a pasik totál idióták? A jelenlévők persze kivételek
Itt kifejezetten arra gondolok, mikor valaki 30+ korkülönbséggel házasodik.
Ronda példa erre, az Andy Vajna - Vajna (Palacsik) Tímea házasság, amit csak azért hozok most fel, mert valami úton-módon a legtöbb ember hallott róluk.
Szidva van a nő, hogy csak a pénzéért ment hozzá a fickóhoz, mert ha gyári munkás lenne a fickó minimálbérért akkor biztos nem kellene neki.
Viszont azt az oldalt nem nézik, hogy a pasi se totál idióta, valószínűleg pontosan tudja mire megy ki a játék. Viszont ő is jól jár, van egy csinos kis felesége, akivel jó mutatkozni, aki szép a fotókon, és mindent megtesz hogy maga mellett tartsa. Ráadásul gyermektelen, de valószínűleg termékeny és pont jó korban van.
A férfi is választhatná a negyvenes, elvált icukat a három műszakból gyerekkel együtt...
14-es: Palácsik Tímea ÁLDOZAT volt, nem is kispályás áldozat. Damu is az (az apja áldozata), de ő áldozatból agressszorrá lett és az már más pálya.
Ha Vajnának megtetszett a Pretty Woman sztorija vagy az Egy magyar nábob és élőben előadja, akkor miért és milyen jogon szól ebbe bele bárki is? Timi olyan szinten áldozat, hogy egypár millát el kell költeni abból a vagyonból egy jó pszichiáterre, mire ki tudják vakarni abból, amit "csak" Damu művelt vele.
Így tessék irigykedni.
Van egy idős pénzes pasi, meg egy fiatal jól kinéző, kevésbé pénzes csaj.
A pasi adja a pénzt, a csaj adja magát, és azt hogy lehet mutogatni a fotósoknak.
Amíg nekik ez jó, és van hozzá gyomruk, addig csinálják:) A pasi sem hülye. Biztos tudja mi a helyzet.
És persze azt a lehetőséget sem kell ám kizárni, hogy valóban szeretik egymást. Én nem zárnám ki.
Én szintén soknak tartom ezt a korkülönbséget, tehát ilyenbe sose mentem bele, életemben 1x randiztam 9 évvel idősebb pasival, köz nem kérek belőle többet. És nekem amúgy is a fiatalabb pasik jönnek be. A férjem is fiatalabb nálam egy kicsivel.
"Timi olyan szinten áldozat, hogy egypár millát el kell költeni abból a vagyonból egy jó pszichiáterre, mire ki tudják vakarni abból, amit "csak" Damu művelt vele. "
Na legalább szegénynek van jó indoka arra, hogy miért is nem akarja, hogy a görény-hörcsög rámásszon. Neeem, nem azért, mert gusztustalan, hanem azért, mert még mindig össze van törve és milliók meg évek a gyógykezelés. Igaz, átlag fizetésből élő átlagos nők, átlagos órabérű terapeutával átlagos idő alatt is kijönnek belőle, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!