Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan, hogy a pasik totál idióták? A jelenlévők persze kivételek
Itt kifejezetten arra gondolok, mikor valaki 30+ korkülönbséggel házasodik.
Ronda példa erre, az Andy Vajna - Vajna (Palacsik) Tímea házasság, amit csak azért hozok most fel, mert valami úton-módon a legtöbb ember hallott róluk.
Szidva van a nő, hogy csak a pénzéért ment hozzá a fickóhoz, mert ha gyári munkás lenne a fickó minimálbérért akkor biztos nem kellene neki.
Viszont azt az oldalt nem nézik, hogy a pasi se totál idióta, valószínűleg pontosan tudja mire megy ki a játék. Viszont ő is jól jár, van egy csinos kis felesége, akivel jó mutatkozni, aki szép a fotókon, és mindent megtesz hogy maga mellett tartsa. Ráadásul gyermektelen, de valószínűleg termékeny és pont jó korban van.
A férfi is választhatná a negyvenes, elvált icukat a három műszakból gyerekkel együtt...
Főleg azért hülyeség ezeket a férfiakat sajnálni, mert ők eleve nagyon jól bebiztosítják a vagyonukat is az asszonykáktól. De ez már tök mindegy, Palácsiknak a verekedős Damu így is, úgy is megérte, mert úgy került be olyan körökbe, ahonnan összeszedte Vajnát, most meg már megint olyan körökbe került be, hogy ha nem is Vajna révén, de ha úgy van, akkor a következő révén lesz biztosítva egész életére a jólét, amennyiben nem bírják ki együtt. Biztos nem egy háromműszakba járó összeszerelővel fog leközelebb megismerkedni, ha véletlen nem tartanának ki egymás mellett.
Felnőtt emberekről van szó, amit csinálnak nekik jó. Vagy ezért, vagy azért. Nem kell őket sajnálni.
Szerintem egyébként Palácsik részéről csak ezt a nyilatkozgatást kéne hagyni a fenébe. Tök mindegy mit mond, mindenkinek megvan a véleménye, változni nem fog, max. egyesek számára még visszataszítóbb lesz a nagy magyarázkodásával. Úgy sincs rászorulva az apróra, amit ezek az interjúk fizetnek neki, jobb lenne, ha leszarna mindenkit és élné az életét, ahogy gondolja. Akkor hamarabb meg is unnák és találnának mást, amit lehet szidni.
"Látni, hogy rettegsz az öregedéstől.
...és képzeld el, hogy hamarosan te is ennyi idős leszel,
és majd tőled lesz "hányingere" sok pasinak!!
(...és nem csak a nálad fiatalabbaknak!)"
Nem, ez nem így van, félre értelmezel! Sem az öregedéstől, de még a haláltól sem rettegek!
És sem magamat, sem mást nem tartok értéktelenebbnek önmaga korábbi énéhez attól, mert múlik az idő és öregszik, s ezzel együtt külsőre és belsőleg is változik. Sőt, épp ellenkezőleg szoktam érezni, de ez már nagyon más téma.
Egyszerűen számomra nagyon természetellenes az ilyen nagy korkülönbség. Megfigyelhető, hogy az ilyen kapcsolatokban ritka a szerelem, többsége érdekből köttetik. Tudom, nem mind, de a többsége igen, a Kérdező általi konkrét példa is ilyen.
De ha nézzük a ritkább esetet, amikor tényleg van szerelem. Persze az öreg tata simán belezúg egy fiatal szépségbe, vagy egy fiatal nő is képes elvarázsolódni egy őszes öregúr kisugárzásától, sármjától, ez így van. De ettől még belemenni nem kell abba a kapcsolatba. Az egyben jelenti a perverzitást, az önuralom hiányát, gyengeséget, és sorolhatnánk.
Emberek vagyunk, nem állatok, épp ezért tudni kell uralkodnunk bizonyos ösztönökönm, és néha a józan eszet is használni!
Nem titkolom én is találkoztam már elég sok olyan nálam 10-20-30-vagy még több évvel idősebb emberrel, akit nagyon vonzónak találtam. Az egyikbe talán még szerelmes is lettem. De képes voltam mindig is ellenállni és nem belemenni ilyen nonszensz kapcsolatokba. Képes vagyok ezekre az emberekre úgy tekinteni, hogy nem akarok tőlük semmit, nem akarom, hogy közöm legyen hozzájuk, viszont azt akarnám, ha korban hozzájuk illenék, vagy pedig örülnék, hogy majd az én párom is olyasmi legyen x évtized múlva, mint ők most... És nem, nem fogok rettegni attól, hogy majd a korombéli párom is egyszer megöregszik, attól sem, ha én is vele öregszem...
Talán ha nagyon beleakarunk magyarázni valamit a következetes ellenállásomba a puszta természetellenességen kívül, az az, hogy undorítónak tartom, amikor valaki annyival fiatalabbal létesít kapcsolatot, aki a saját gyereke is lehetne!
Gondoljatok már bele! Van nektek gyereketek? Ti normálisnak tartanátok, ha az egyik barátotok vagy egykori osztálytársatokkal jönne össze a saját gyereketek? Vagy ti magatok nyugodt szívvel létesítenétek kapcsolatot egy veletek egykorú barát gyerekével???
Hát legyen bármilyen vonzó jelenség, én nem tenném meg!
Van pár ilyen pasi, aki tényleg az, és komolyan elhiszi, hogy a másik őt szereti. Persze a többség tisztában van vele, hogy az asszonyka a pénztárcáját szereti, de megéri neki az imidzs miatt...
van olyan most '60-as szegről-végről ismerősöm, akinek hosszú hónapokig szerelmi bánata volt amiatt, hogy a nála 25 évvel fiatalabb neje, akivel kb. 5 évig volt házas, elhagyta... eszébe nem jutott azóta sem, hogy a nőci a nevéért és a pénzért volt vele, aztán, amikor elege lett abból, hogy a férjének szívrohama volt, meg nem lehetett vele eljárni ide-oda minden 2. este, és talált magának egy korabeli szépfiút, már ment is el - mivel volt gyerek, a vagyonmegosztás mellett még így is bebiztosította magát a "hölgy"...
Az a hapsi konkrétan 73 éves, nem 62 és a 15 millió dolláros vagyon a hapsi több mint két milliÁRDos vagyona mellett lófasz. De legalább jobban néz ki, mint Vajna.
Nézd én nem azt mondom, hogy Szeles Mónika rá van szorulva, meg nem szeretheti, de tény, hogy a 15 milliós vagyona a milliárdoséval szemben egy semmi, szóval ennyit a nagy érvedről. :)
Éppen annyira idióta egy pasi, amennyire ostoba hisztérika egy nő. (Mert pontosan olyan buta általánosításról van szó.)
Azt szokták mondani, hogy egy nő annyira NŐ egy férfi mellett, amennyire egy férfi FÉRFI lehet egy nő mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!