Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elhagyjam? Szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyjam? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Egy gyermekünk van.A második terhességem méhen kívüli volt.Mikor hazajöttem a műtét után,2 napig elvégezte a házimunkát,aztán azóta kerül,alig beszélünk.Pénteken nyitva maradt a face levelezése,és ledöbbentem.3 hónapja levelezget egy volt tanítványommal.Férjem 40,a lány 20.Udvarolgat,ilyen szép,olyan szép,segít munkát keresni,és gondolkodik,hogy elhagy engem.A lány válaszai elutasítóak pl:apukám segít munkát keresni,beszélgess többet a feleségeddel,jó fej tanár,én nagyon szerettem stb.De utána kiderül,hogy voltak együtt fesztiválon (azt hittem,a férjem a haverjával ment el),voltak együtt vásárolgatni,és a lány posztolgatta,hogy kösz Feri a fuvart(a városunktól 20 km-re lévő faluban lakik)." napig forrtam magamban,aztán rákérdeztem.A férjem felháborodott,hogy nincs köztük semmi,csak szimpatikus,segít neki állást keresni.Hiába mondtam,hogy ne hazudjon.
2014. júl. 13. 12:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ha nincs ló, jó a szamár is esettel állunk itt szemben.
2014. júl. 13. 17:12
 22/26 A kérdező kommentje:

Jól át kell gondolnom.Egy megcsalást nem tudnék megbocsátani.Elvileg ilyen nem történt,de biztos nem lehetek benne :(

Szeretem,meg a gyerek miatt is gondolkodom.De ha én semmit nem jelentek,akkor minek törjem magam érte ?!

2014. júl. 13. 19:41
 23/26 anonim ***** válasza:

Ne törd magad,menj.

Nálunk is volt hasonló,én "megbocsájtottam". Ennek kb. egy éve,azóta "minden rendben" szerinte, én pedig nem tudom túl tenni magam rajta. Az önbecsüésem teljesen kihalt belőlem, élünk mindennap,h minden milyen fasza,én meg csak gyötrődöm,sosem fogom tudni elfelejteni, nőként tönkrementem és úgy érzem,vezstegetem el az életem.

NE bocsáss meg,Ne higyj neki, LÉPJ!!!

2014. júl. 14. 10:34
 24/26 A kérdező kommentje:

Igen,ettől félek,hogy nem fogok tudni túllépni rajta.Megbocsájtok,de nem felejtek.

Te miért nem lépsz?Most sem késő!

2014. júl. 16. 19:42
 25/26 anonim ***** válasza:

Mert annyira tönkretett ez engem lelkileg, h nem tudom elképzelni,h valaha még férfi rám néz. 2 kicsi gyerekünk van,meg egy lakáshitelünk,amit felesbe nyögünk még 27 évig..

Minek,hova,hogyan...

2014. júl. 21. 12:55
 26/26 A kérdező kommentje:

Kanálka!

Ne tedd így tönkre magad,értékes ember,nő vagy!Értem az anyagi okokat,de az önbecsülésed vissza kell szerezned!

2014. júl. 21. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!