Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elhagyjam? Szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyjam? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Egy gyermekünk van.A második terhességem méhen kívüli volt.Mikor hazajöttem a műtét után,2 napig elvégezte a házimunkát,aztán azóta kerül,alig beszélünk.Pénteken nyitva maradt a face levelezése,és ledöbbentem.3 hónapja levelezget egy volt tanítványommal.Férjem 40,a lány 20.Udvarolgat,ilyen szép,olyan szép,segít munkát keresni,és gondolkodik,hogy elhagy engem.A lány válaszai elutasítóak pl:apukám segít munkát keresni,beszélgess többet a feleségeddel,jó fej tanár,én nagyon szerettem stb.De utána kiderül,hogy voltak együtt fesztiválon (azt hittem,a férjem a haverjával ment el),voltak együtt vásárolgatni,és a lány posztolgatta,hogy kösz Feri a fuvart(a városunktól 20 km-re lévő faluban lakik)." napig forrtam magamban,aztán rákérdeztem.A férjem felháborodott,hogy nincs köztük semmi,csak szimpatikus,segít neki állást keresni.Hiába mondtam,hogy ne hazudjon.
2014. júl. 13. 12:51
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
9-es ksözönöm.Az a baj,hogy már nem sokra tartom magam.Mindenben lehurrog,bármit mondok,teszek,nem jó.
2014. júl. 13. 13:22
 12/26 anonim ***** válasza:
83%
Naná, hogy hagyd el! Udvarolgasson elvált emberként.
2014. júl. 13. 13:47
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha sehogy sem hajlandó megoldani, ill te is belefáradtál, hidd el jobb lesz külön utakon. Csak rosszabb lesz idővel, ha "együtt" maradtok.
2014. júl. 13. 13:51
 14/26 anonim ***** válasza:
82%

Ezzel az egésszel az a baj, hogy míg Te megértő vagy, a férjed simán kihasználja a helyzetet. Tik-tak, a te órád ketyeg gyorsabban, ha 5 évig még húzzátok sokkal nehezebb lesz normális párt találnod. NEKED nincs időd ezen vacilálni, szállj magadb és dönts.

Hajrá!

2014. júl. 13. 14:16
 15/26 A kérdező kommentje:
14-es:Igazad van!
2014. júl. 13. 14:20
 16/26 anonim ***** válasza:
55%
Én adnék még egy esélyt, ha szeretem, pláne mivel gyerek is van. Az emberek botlanak néha. Beszélnék vele, hogy ha kicsit is fontos neki ez a házasság és a közös gyerek, akkor ezt sürgősen abbahagyja. Ha nem hagyja abba, akkor nem lehet vele mit csinálni. A 20 éves kislánynak is gratulálni tudok, még akkor is, hogy ha néha elutasító. Én 24 vagyok, de nem lenne pofám egy házas emberrel vásárolgatni menni, meg fesztiválra, úgy, hogy tudom, hogy még rám is akar hajtani.
2014. júl. 13. 14:25
 17/26 acelsziv ***** válasza:
elég undorító dolog ez a nő -ügy de az sokkal súlyosabb, ahogy elnyom téged. Ez alapján téged teljesen másodrendűnek tart. Egy megbeszélést még megérne. Üljetek le és mondd el neki, hogy vagy változtat a hozzáállásán, vagy nem lesz családja.
2014. júl. 13. 14:35
 18/26 anonim ***** válasza:
52%

Ezzel csak az a baj, hogy az ember nagyon ritkán változik. Ebben a pakliban nagyon komolyan benne van a férfi hűtlensége, menekülése. Pár évig jól viselkedik, vagy csak óvatosabban csajozik, aztán egyik napról a másikra, a kérdező ott áll egyedül.

Nem mindegy, hogy 35, vagy 40 évesen kezdi újra az éetét.

Kérdező, én elmondanám a férjemnek, hogy mélységesen csalódtam, megingott a bizalmam. Képtelen vagyok úgy ránézni, érezni, mint rég.

Tudatnám vele, hogy mivel lehullt a hályog a szememről, többé nincs zárva a szívem más férfiak felé. Nem mondom, hogy vadul elkezdenék pasizni, csak a gondolkodásom változna meg, elkezdenék játszani a gondolattal.

És úgy fair, hogy mindezt közlöd a férjeddel is.

Aztán, ha harcol a férjed, akkor harcoljon. Ha Te szavazol neki bizalmat, szavazz.

Mivel én egy örök bizalmatlan lény vagyok, így megkérném a nagy fogadkozások mellett, hogy fáradjunk el egy ügyvédhez és írjunk egy olyan papírt, amely szerint ha bizonyítható hűtlenségen alapul az esetges jövőbeli válásotok, akkor a házasság alatt szerzett vagyoni tulajdon, ne 50-50, hanem 20-80% oszoljon meg !

2014. júl. 13. 14:36
 19/26 Pendulum92 ***** válasza:
100%

Elnézést a kifakadásomért.

Komolyan ez a helyzet ennyi kapcsolatban? Csak itt, gyakorin állandóan olvasni ilyen megalázó megcsalásos törtéeneteket. Miért van ez? Miért ilyen gerinctelenek az emberek? még ha részben tudom is a választ, akkor is hihetetlen. Ezeknek az embereknek van bőr a képükön? Én egy 1 hetes "kapcsolatban" csókolóztam mással az utolsó napon, másnap el is mondtam neki, de már amúgy is szakításra állt a dolog, és még most is, 3 év után is szarul érzem magam miatta, a mostani, 2,5 éve meglévő barátnőmet sosem csalnám meg.

2014. júl. 13. 15:48
 20/26 anonim ***** válasza:

Cukorbeteg, ami kihat a szexre.... Nekem is van egy ilyen barátnőm, cukorbeteg férjjel, aki két pofára tömi a csokit és már egy éve nem szexeltek...ő is a betegségére hivatkozik!

nos nekem nagyon úgy tűnik, h csak a veled való szexre hat ki! Mást simán döngetne!

!

Milyen a kapcsolatotok egyébként?

2014. júl. 13. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!