Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyjam? Szerintetek?
Ezzel az egésszel az a baj, hogy míg Te megértő vagy, a férjed simán kihasználja a helyzetet. Tik-tak, a te órád ketyeg gyorsabban, ha 5 évig még húzzátok sokkal nehezebb lesz normális párt találnod. NEKED nincs időd ezen vacilálni, szállj magadb és dönts.
Hajrá!
Ezzel csak az a baj, hogy az ember nagyon ritkán változik. Ebben a pakliban nagyon komolyan benne van a férfi hűtlensége, menekülése. Pár évig jól viselkedik, vagy csak óvatosabban csajozik, aztán egyik napról a másikra, a kérdező ott áll egyedül.
Nem mindegy, hogy 35, vagy 40 évesen kezdi újra az éetét.
Kérdező, én elmondanám a férjemnek, hogy mélységesen csalódtam, megingott a bizalmam. Képtelen vagyok úgy ránézni, érezni, mint rég.
Tudatnám vele, hogy mivel lehullt a hályog a szememről, többé nincs zárva a szívem más férfiak felé. Nem mondom, hogy vadul elkezdenék pasizni, csak a gondolkodásom változna meg, elkezdenék játszani a gondolattal.
És úgy fair, hogy mindezt közlöd a férjeddel is.
Aztán, ha harcol a férjed, akkor harcoljon. Ha Te szavazol neki bizalmat, szavazz.
Mivel én egy örök bizalmatlan lény vagyok, így megkérném a nagy fogadkozások mellett, hogy fáradjunk el egy ügyvédhez és írjunk egy olyan papírt, amely szerint ha bizonyítható hűtlenségen alapul az esetges jövőbeli válásotok, akkor a házasság alatt szerzett vagyoni tulajdon, ne 50-50, hanem 20-80% oszoljon meg !
Elnézést a kifakadásomért.
Komolyan ez a helyzet ennyi kapcsolatban? Csak itt, gyakorin állandóan olvasni ilyen megalázó megcsalásos törtéeneteket. Miért van ez? Miért ilyen gerinctelenek az emberek? még ha részben tudom is a választ, akkor is hihetetlen. Ezeknek az embereknek van bőr a képükön? Én egy 1 hetes "kapcsolatban" csókolóztam mással az utolsó napon, másnap el is mondtam neki, de már amúgy is szakításra állt a dolog, és még most is, 3 év után is szarul érzem magam miatta, a mostani, 2,5 éve meglévő barátnőmet sosem csalnám meg.
Cukorbeteg, ami kihat a szexre.... Nekem is van egy ilyen barátnőm, cukorbeteg férjjel, aki két pofára tömi a csokit és már egy éve nem szexeltek...ő is a betegségére hivatkozik!
nos nekem nagyon úgy tűnik, h csak a veled való szexre hat ki! Mást simán döngetne!
!
Milyen a kapcsolatotok egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!