Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta a férjem, ha más lesz a hajszínem elhagy?! Normális?
6 éve vagyunk házasok,így ismert meg fekete hajjal,így szeretett belém.Mostanra meguntam ezt a színt,és szeretnék újra barna lenni(ez az eredeti haszínem).
Mikor mondtam neki,teljesen kiakadt és azt mondta szó se lehet róla,ha megteszem kereshetek mást... :(((
Ti mit tennétek?
Enyén szólva is durva reakció volt ez a férjedtől. Az más lett volna, ha elmondja, hogy ő nem szeretné, ha átfestenéd a hajad és hogy gondold át újra. De rögtön szakítással fenyegetőzni??
Úgy érzem, hogy ebben a kapcsolatban nem a te hajszíned a nagy probléma, hanem alapjában véve van probléma a kapcsolatotokkal.
Most kérdezd meg magadtól, őszintén. A férjednek akarsz tetszeni, vagy másnak? A férjed véleménye a fontosabb, vagy az idegeneké? Szereted a férjedet eléggé?
Nem olvastam el mind az 5 hozzászólást eddig még, de ekkora f_szságot is rég olvastam már. Az ÉN ÉLETEMBEN az az első, hogy MAGAMNAK TETSZETTEK. Ha a férjem VALÓBAN szeret, akkor ELFOGADJA , bárhogy döntök. Telibe fo_som , hogy melyik idegen, mint gondol. Hiába tetszik neki a lila pólóm, ha egyszerűen kényelmetlen, képtelen vagyok hordani!!
De hogy sokkaljam a 13as férjet: Az ékszerektől nem csak herótom, de kiütéseim is vannak, nem hordom a karikagyűrűmet ...
Ezek a valaszok voltak az i-re a pont. Ilyen undorito felfogasu ferfiak... Hat nekem ez nem kell. Mi az. hogy nem festheti be a hajat, vagy nem vagathatja le???? Ki a jo edes francok vagytok ti, hogy megszabjatok, mit tehet a SAJAT kinezetevel, testevel??? ONMAGANAK akar tetszeni ti fogyatekosok!
Szerencsére en mar 1,5 eve szingli vagyok, barmikor befesthetem a hajam, eljarhatok kondizni, es nem.szorulok mas penzere. Millioszor boldogabb vagyok, mint egy rabszolgatarto kapcsolatban:-)
:-)
Igen nekem is, mert én sem veszlek feleségül.
Kösz a piros pacsit. :-) nem haragszom miatta. :-) puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!