Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy megcsalom a feleségem. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Mindenekelőtt el kell mondanom, hogy szeretem őt, de megváltozott. Egy éve vagyunk házasok, de azóta silány a szexuális életünk, folyton a gyerektémán görcsöl, ezért ideges, nyomott. Régebben mindig jártunk kirándulni, sportolni, most semmihez nincs kedve, elhagyta magát, ha mondom hogy menjünk el kajálni/ kirándulni az a válasz, hogy minek, nincs kedve, menjek egyedül. A melóhelyre most jött egy fiatal gyakornok lány, vele szoktam kávézni, beszélgetni, nem tudj hogy házas vagyok. Nagyon vonzó, vidám, emlékeztet a feleségem régi énjére. Egyre jobban vonzódok hozzá szexuális téren is, tudom, hogy nem helyes, de nem tudok meddig fogom még magam tartani.
Hát ha tényleg segítesz neki, akkor viszont komolyan el kell vele beszélgetni... Meg ha fiatalok vagytok, és nincs gyerek, és nincs kimerülve a melótól meg a házimunkától - akkor tényleg fura, hogy nincs szex, meg hogy játssza az unalmast. Beszélgess el vele!!!
2014. júl. 5. 15:00
13/31 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok?
Ha fiatalok, javaslom a hosszas elbeszélgetést, s ha utána nem történik változás, akkor a válást.
Ha szereted valóban a feleségedet, de ekkora a válság, azt javaslom, semmiképp se lépj félre, hanem ha próbálkozásaid ellenére sem javulnak a dolgok, váljatok el, és tiszta lelkiismerettel keresheted az új szerelmet.
Ily módon korrekt voltál, és megadtad a lehetőséget a változásra... míg ha megcsalod, és ez kiderül, mindenképp az lesz kihozva, hogy te vagy a hibás.
14/31 anonim válasza:
Bocsi, nem is írtad, hogy nincs szex...
15/31 anonim válasza:
Ja egyébként, ha a gyakornok lány szemszögéből nézem a dolgokat... Ha kezd beléd szeretni, és te sok időt töltesz vele, kvázi "hülyíted", nagyon csúnyán kitolsz vele. Én tuti kiszaladnék a világból, ha hosszas találkozgatások után lefeküdnék egy férfival, akiről aztán kiderülne, hogy "ja, otthon csücsül egy megunt feleség".
2014. júl. 5. 15:03
16/31 anonim válasza:
Nem olvastam el a válaszokat, de csak annyit írnél, hogy a hűség DÖNTÉS kérdése. Na meg gerincesség kérdése is.
Nem baj ha nem szereted már a párod, és lépnél ki a kapcsolatból. Az már viszont baj, hogy át akarod verni, meg akarod ezzel alázni.
Mondjuk megcsalás helyett, meg a kolléga nő fűzögetése helyett azt az energiát a házasságotok megújítására is szánhatnád. Beszélnetek kellene a dologról, őszintén elmondva neki, hogy kezdesz kiszeretni belőle.
Nem megcsaláson gondolkozni...
2014. júl. 5. 15:12
17/31 anonim válasza:
Ha ennyire nem passzolnak az igények, miért vagytok együtt? Ami nem megy azt nem kell erőltetni.
2014. júl. 5. 15:23
18/31 anonim válasza:
A feleséged nagy valószínűséggel depressziós. Szakemberre lenne szüksége.
2014. júl. 5. 15:46
19/31 anonim válasza:
Jó kérdés. Lépj! Hagyd el a feleséged és menj amerre látsz! Ennyi. Nincs mit ezen filózni.
2014. júl. 5. 16:06
20/31 anonim válasza:
Kedves kérdező, véletlen nem T a keresztneved kezdőbetűje?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!