Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az "elhajlási engedélyről"?
Nem megy a szex. Sajnos orvosilag tiltott, mivel sokáig nyitva volt a méhszájam.
Szóval a terhesség végéig tiltva van a dolog.
Ráadásul hangulatom sincs, semennyire nem élvezem a dolgot.
Ezt sajnos a férjem is észrevette, hogy ímmel ámmal csinálom amit szabad (kézzel, néha szájjal).
Ráadásul egyre feszültebb a légkör, érezhető az intimitas hiánya.
Tudom hogy szenved és ez fáj.
"Sokan nem kívánják a terhesség végén az első hat hétben meg nem ajánlott. "
Az első hat hétben meg nem ajánlott??? ezt a baromságot meg ki mondta neked? :)
Kérdező válaszolnál végre arra a kérdésre, hogy mennyi van hátra a terhességedből?
MOndjuk nem értem hol itt a probléma, ha én le is lennék tiltva, attól még teljes átéléssel tudnám lecumizni a férjemet, hiszen az nekem, mint veszélyeztetett terhesnek nem árt, és azért szeretem még annyira a férjem, hogy ne csak kényszerből csináljam!
de ha neked kevésbé megerőltető qrvához küldeni, mint párszor leszívni rendesen, hát te tudod!
Azt azért leszögezném, hogy ha nekem ilyen jutna eszembe, hogy inkább elküldöm máshoz kefélni, mintsem én legyek az, aki kielégíti, akkor már az a kapcsolat számomra annyit is jelentene!
28 és 30
1. Természetesen a gyerek a legfontosabb és ezt a férjnek is figyelembe kell venni, nem hiszem amúgy, hogy a feleség napi 8 óra orálra lenne kényszerítve
2. Valamilyen szinten kötelesség a házasélet, nekem furcsa ha valaki nem akarja csinálni az orált, mert fúj, de oké, ezt is el lehet fogadni, nem az én házastársam szerencsére. De azt tanácsolni, hogy "intézze már el magának, azt hagyjon engem békén" nekem kicsit sok, én ezt nem is tudnám megtenni a férjemmel egy veszélyeztetett terhes is ki tudja nyűjtani a kis kezét és le-fel mozgatni. Az, hogy nem is akarja megcsinálni, mert neki éppen nincs kedve a szexhez, azt alapból nem értem. Nekem ha nincs kedvem a szexhez akkor szoktam az orált bedobni és tudom lelkesen csinálni akkor is ha nekem semmi kedvem az egészhez, mert szeretem ha a párom élvezi, bár mint már írtam én alapból is nagyon szeretem csinálni.
Ja és voltam már durvább szituban mint egy veszélyeztetett terhes, konkrétan hónapokig nem kelhettem fel, az orál szóba sem jöhetett, mert a fejemet nem mozgathattam és még így is csináltam volna kézzel, de a férjem ezt természetesen nem fogadta el.
"ha nincs kedvem a szexhez akkor szoktam az orált bedobni és tudom lelkesen csinálni akkor is ha nekem semmi kedvem az egészhez"
Én meg azt gondolom, hogy ezt meghagyom a profiknak. A szeretetteljes együttlét alapja, hogy mindketten akarjuk és élvezzük, legyen szó akármiről. A megoldás nem az, hogy a nő játssza meg még jobban magát, és legyen hiteles prosti, sem nem az, hogy elküldi egyhez. Az, hogy apa felfogja, hogy ez az időszak most NEM RÓLA SZÓL, és megoldja másképp. Egy normális férjtől ezt nem kell kérni, mert rájön magától. Én így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!