Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért megy hozzá egy nő olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megy hozzá egy nő olyan férfihez aki már a házasság előtt évekig szidalmazta, és nem tisztelte párját?

Figyelt kérdés

Mert hallani olyanól, hogy a férj az eksüvő után pár évvel lett ilyen, de sok női ismerősöm már 5-10 éves kapcsolatban volt a párjával és minden nap összevesztek, szidták egymást, a férfi mindenbe megcsalást keresett, meg hazugságot, és nem engedte sehova el a nőt, vagy ha igen faggatta hogy kivel volt, hova megy, miért nem marad itthon.

íÉs házasság után még durvább lett a férj,, még gyanakvóbb, még feszültebb,m még több veszekedés következett!

Miért megy hozzá egy nő egy olyan emberhez, aki már évek óta nem bízik feleségében és tiszta ideggé teszi párját?

2014. júl. 4. 08:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Akkor próbáld ki a helyzetet.

Életben senkire nem támaszkodtam.

Mindig ônálló jövedelemmel rendelkeztem.

Sosem voltam kiszolgáltatott egy kapcsolatban és mégis....

Szóval inkább neked kellene egy kicsit elgondolkodni.

Sajnálom,hogy az ítélkezésen kívûl nem áll a rendelkezésedre más eszköz.

2014. júl. 7. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!