Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy férfinek szép felesége van, azt nem fogja megcsalni?
Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 12:42
21/28 anonim válasza:
Ennyire infantilis kérdés valamikor 15 évesen fogalmazódott meg bennem utoljára...
22/28 anonim válasza:
Nem a szépségen, de még csak nem is a jó belső tulajdonságokon múlik, hogy megcsalják-e az embert.
Volt olyan férfivel dolgom, akinek egyszerűen igénye volt arra, hogy rendszeresen új nőt szerezhessen meg. És nem értette, mi ezzel a bajom, ha egyszer engem szeret, velük meg csak szexel. Én azt nem értettem, hogy ő mit nem ért ezen :D
23/28 anonim válasza:
Marylin Monroe-t is csalták....
24/28 anonim válasza:
Nem ismered a mondást? "Őt is unja már valaki"
26/28 anonim válasza:
Hallgasd az eletbolcsesseget:
Minden nonel van jobb no, es minden not un valaki!
27/28 anonim válasza:
Tuti meg csalja. Minden férfi olyan,hogyha meg lát egy jó nőt nem az esze jár hanem a lenti része, és akkor meg szűnik a világ addig megy míg meg nem csinálja a másik nőt. Aztán utána "megbán" mindent. Ennyit a férfiakról.
28/28 anonim válasza:
Mindent leírtak már, tehát ebbe nem megyek bele, csak egy logikai eszmefuttatás:
A szép nőt meghódítani valószínűleg nehezebb volt, mint az átlagost, vagy a csúnyát. Tehát a pasi, aki meghódította, tud valamit. Szerinted hagyja ezt a tudást egész életében a fiókban porosodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!