Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fenének akarsz hozzámenni?
Kedves nők, akik olyan férfik barátnői/menyasszonyai, akiknek már van gyermeke!
Időnként kiírtok egy kérdést arról, hogy miért fizet ennyit vagy annyit a férfi a gyerek után, és inkább kevesebbet kéne.
Én csak egyet kérdezek: miért nem kerestetek anno olyan férfit, akinek nincs gyereke más nőtől? Normális esetben a gyerek mindig elsőbbséget fog élvezni veletek szemben!
Nekem se gyerekem, se gyerekes pasim, így teljesen érintetlenül vannak dolgok, amiket nem értek.
Szerintem is az a normális, ha a gyerek szükségletei az elsők.
De a második (harmadik, negyedik) feleségnek is joga van tudni, hogy egy hónapban mennyiből tud gazdálkodni.
Én is gyerekes pasival kezdtem, annyi különbséggel, hogy az anyagi dolgaiba nem szólok bele, külön kasszán vagyunk. És igen szeretnénk közös gyereket is, de ezt olyan feltétellel (amit én hoztam) hogy nem várok el tőle semmiben anyagi segítséget, mert én sokkal jobban keresek. Bármi történhet, és csak olyan dolgot vállalok be az életben, amiről egyedül is tudok gondoskodni, ha muszáj. És valóban, nem könnyű egy ilyen kapcsolat, de beleszerettem mielőtt felfogtam volna, hogy mit vállalok, és szívemre hallgattam! Nem, nem bántam meg!
Másrészt volt már korábban egy házasságom, ami válással végződött (gyerek nem lett), elmentek a fiatal éveim erre, és 30 fölött már baromi nehéz olyan pasit találni, akinek nincs múltja. Ezt főleg a barátnőimen látom, egyszerűen nem találnak senkit, aki gyerektelen és "normális".
Mert így mindig van okuk hisztériázni!
Én sem értem az ilyet! A hercegnő betoppan az ajtón, aztán majd jól rendbe tesz mindenkit! Ssszuupppcssi!
"Vagy egyedül van, vagy az addigi palijával (az "alfahímmel") szétválnak, és ennyi idősen már a kutyának se kell."
Pont ez kell egy csomó mindenkinek. Az alfahímek beszerzik a 20-as csinibabákat, de mivel alfahímek nem tartják meg, eldobják ha harmincas lesz, és ott áll egy 30-as, csinos, tapasztalt nő, aki nem vágyódik alfahímek után. Hát kell-e ennél több a második hullámnak? Nem.
A kérdést a nő ihlette, aki meg akarja tiltani, hogy a gyerek olyan különórákra járjon, amit a vőlegénye meg az ex döntöttek el közösen?
Amúgy én se értem, mert azért a kapcsolat elején kiderül, hogy van gyerek és mennyire foglalkozik vele az apja, és ha ez a nő számára elviselhetetlen akkor minek van vele együtt? Tán mazochista? Miért kell kombinálni, fúrni? Gusztustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!