Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ennyire felfújni ezt a dolgot? Ti is aggódnátok a helyemben, én vagyok túl nyugodt?
Pár hét múlva el kell utaznom a munkám miatt 4 napra, csütörtök hajnaltól vasárnap késő estig leszel távol.
A férjem itthon marad a 2,5 éves lányunkkal. A családtagok és a barátok egy csomó hülye kérdéssel jönnek: nem aggódsz; ugye teszel el ételt a fagyasztóba (nem teszek); előkészíted 4 napra a ruhákat (eszem ágában sincs); mi lesz ha a gyerek elesik, belázasodik, sírni fog utánad, elkésnek a bölcsiből; mit fog a férjem kezdeni 2 egész nap a gyerekkel stb.
Ráadásul épp alakul a szobatisztaság, mi lesz ha bepisil/bekakil.
Megmondom őszintén, ilyen dolgok bennem fel sem merültek. Valószínűleg lazább lesz ez a 4 nap, mint amikor otthon vagyok, de ez szerintem belefér.
Már komolyan én is elkezdtem aggódni, pedig eddig nem tettem.
Tényleg igazuk van, én vagyok túl laza?
2,5 eves miert kellene hogy ott legyel allandoan?
teszel-e el etelt? minek? nem tud fozni? vagy ehen halnak?
ruhak elokeszitese? benyul a szekrenybe kiveszi feloltozteti a gyereket meg fel oltozik :D
ha elesik? ha ott vagy akkor nem esik el vagy mi?
belazasodik? van gyogyszer... sirni fog? o bolcsiben van nem? ott nem sir utannad?
elkesnek a bolcsibol? neha megesik...... :D
bepisil/bekakil? elofordul meg ilyen korban.. ;)
nem vagy laza,csak a ferjed is szulo es o is eltud latni egy pindur gyereket......... nyugi meg gondolom ugy is beszeltek telen vagy neten nem? na akkor meg? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!