Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy 29 éves férfival, aki még a szüleivel lakik, szerintetek lehet vele komolyan tervezni majd a jövőben?
Én 25 éves nő vagyok, 7 éve nem lakom otthon, mert eljöttem egyetemre. A srác nem pénzügyi megfontolásból lakik otthon (keres eleget), csak nem érti, miért kéne elköltöznie.
Nem külön házrészben lakik, hanem egy szobája van a szülei lakásában, és minden ugyanúgy van, mint mikor az ember tini: pl. együtt vásárolnak be hétvégén hárman meg a szülei fizetik a csekkeket, az anyukája mindenkire főz. Ha van barátnője, akkor ott alszik náluk, a családdal.:)))
Számomra nagyon komikus ez a helyzet, de szerintetek javulhat? Vagy az ilyen embert ha egyszer ki tudnám onnan robbantani, a gyerekemként kéne kezelnem? Vagy szerintetek ez így rendben van, és csak én vagyok túl önálló?
Sajnos nem ismerek senkit, aki még a szüleivel él (akkor sem, ha budapesti ő is, meg a szülei is), így senkit sem tudok megkérdezni.
Persze semmit sem lehet tudni, számomra nem csak a pénz az "érték", hanem azok is, amiket "veszel" rajta, pl. a saját háztartás nagyon nagy öröm, az, hogy te magad veszed a dolgaid, vagy egy mozi, amit te fizetsz. Vagy a kényelem, hogy a barátnőd lehet hangos, mert nem a szüleiddel laksz.
Mindenki a pénzt hozza fel, pedig nem az a lényeg itt szerintem, a mamahotel nemcsak ezért "jó" a benne élőknek!
Én 26 vagyok,szívesen költöznék,de esélytelen.
Max akkor ha száraz kenyéren és vízen élnék.
De annál több igényem van.
Sokan vannak akik "önállóak",aztán nyomorogva élnek az albérletben.
a nagy probléma akkor lesz,ha a szüleim meghalnak,nem tudom mi lesz akkor.
Ahhoz,hogy nyugodtan elköltözhess legalább havi 200at kellene keresni.
És abból még csak félre tenni sem nagyon lehet.Max nagyon minimálisat,aminek 1 év alatt semmi látszata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!