Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megismerkedtem egy 29 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy 29 éves férfival, aki még a szüleivel lakik, szerintetek lehet vele komolyan tervezni majd a jövőben?

Figyelt kérdés

Én 25 éves nő vagyok, 7 éve nem lakom otthon, mert eljöttem egyetemre. A srác nem pénzügyi megfontolásból lakik otthon (keres eleget), csak nem érti, miért kéne elköltöznie.

Nem külön házrészben lakik, hanem egy szobája van a szülei lakásában, és minden ugyanúgy van, mint mikor az ember tini: pl. együtt vásárolnak be hétvégén hárman meg a szülei fizetik a csekkeket, az anyukája mindenkire főz. Ha van barátnője, akkor ott alszik náluk, a családdal.:)))

Számomra nagyon komikus ez a helyzet, de szerintetek javulhat? Vagy az ilyen embert ha egyszer ki tudnám onnan robbantani, a gyerekemként kéne kezelnem? Vagy szerintetek ez így rendben van, és csak én vagyok túl önálló?

Sajnos nem ismerek senkit, aki még a szüleivel él (akkor sem, ha budapesti ő is, meg a szülei is), így senkit sem tudok megkérdezni.

2014. jún. 23. 15:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/114 anonim ***** válasza:
63%

Én sok embert ismerek akik otthon élnek még felnőtt korukban is,nőket,férfiakat,családokat akik a szülőnél vannak.Most tök mindegy hogy férfiről vagy nőről beszélünk,mindig annak kellemetlen csak a helyzet aki beköltözik.De ettől függetlenül boldogan élnek,nagy házban is élnek,van ismerősöm ahol külön lakrész van külön szinten de sok időt töltenek úgy is együtt.Szóval sok helyen ez működik mert ez van,vagy nincs jobb albérlet helyett meg megveszik a gyerekeknek a cuccokat és jobban ki is jönnek.Szerintem ami igazi hülyeség az az albérlet.Azt a sok pénzt akár saját házra is lehetne költeni és nem más lakására.Na meg aki albérletben lakik annak nincs is biztos élete ,mert fogja magát a főbérlő és kiteszi az albérlőket ha szabályos ha nem.De sok helyen az albérlők az albérlet díját is alig bírják kinyögni ezért összeállnak többen,mert több pénzből jobban tudnak gazdálkodni.

Havi 300 a fizuja az emberednek... Én elég sokat nyaralnék,vagy meg is venném a jegyet külföldre(csak oda) :) De havi 300-at ha sokat félre tud rakni és még tivornyázik is mellette akkor ott lehet hogy érik a saját ingatlan csak nem tudni róla.

2014. jún. 23. 16:18
 32/114 A kérdező kommentje:

"De milyen önállóság? Én otthon is önálló voltam: dolgoztam, fizettem a számláimat, vásároltam magamnak, semmibe nem szóltak bele a szüleim. A közös dolgokat pedig (főzés, mosás, közös helyiségek takarítása) közösen vagy megosztva csináltuk."

Olvasd el, amiket írok, őrá ezek egyike sem jellemző...

egyébként nem értem a kétfelé fizetni dolgot sem, otthon elvárják, hogy beleadjon az ember a rezsibe, ha már elköltözött? vagy mi a kétfelé?

2014. jún. 23. 16:19
 33/114 anonim ***** válasza:
73%

27/F vagyok

Ijesszen kedves kérdező, nem tudok erre mit mondani. Nem tartom magam önállótlannak mivel mindent magam csinálok. Attól hogy elköltöznék tökéletesen azonos módon élnék mint most. Ugyanennyit takarítanék mosnék és főznék.

Az meg hogy itt előjön egy halom csaj, aki ettől viszolyog nem túlzottan érdekel. Nekem nem kéne egy anyagias számító fruska aki csak hirtelen beakar csüccsenni a már meglévő lakásomba a tutiba.

Hála az égnek van pár érett értelmes gondolkodású egyed is.

2014. jún. 23. 16:20
 34/114 A kérdező kommentje:

"Nekem nem kéne egy anyagias számító fruska aki csak hirtelen beakar csüccsenni a már meglévő lakásomba a tutiba."

Jaj...ez nem erről szól. de tényleg, te nem érted, hogy nem csak a pénz az érték, nem tanultátok a suliban? a dolgokat nem csak pénzben mérhetjük. nem akar senki a te lakásodba költözni, meg mondjuk albérlet is létezik a világon.

Csak mondjuk egy nőnek elég visszatetsző, hogy " a szüleimmel lakom", még akkoris, ha te nem vagy olyan, mint a randim, hanem te beleadsz a rezsibe+főzöl.

Akkor is, elég furcsa, ezt ugye belátod?

2014. jún. 23. 16:22
 35/114 anonim ***** válasza:
74%

Annyira nem lenne baj HA

- ad otthon a közösbe

- házimunkát végez

- önellátó (akár főzés/mosás/csekk egyebek)

Szerintem vele nem az fő baj, hogy otthon lakik, hanem hogy a fentiekből egyet sem csinál. Mert lakjon otthon, ha egyedül nem akar, másokkal sem, de akkor legyen önálló, de nem az. Hagyd ott, mert látszik, hogy neked nem megfelelő!

2014. jún. 23. 16:23
 36/114 anonim ***** válasza:
47%
33, eszemben sincs beülni a készbe. Külön élek, jó fizuval, megtakarítással, saját kocsival. Nem kell a férfi pénze, csak az, hogy egyrészt ott tartson ahol én, másrészt férfiként tudjak rá nézni. Nos, ha anyukánál kell meglátogatnom, akkor nem, annyira nem fog ez a tisztelet magától jönni... 23/N
2014. jún. 23. 16:23
 37/114 anonim ***** válasza:
97%

23 évesen megtakarításod van, kocsid és lakásod?

Ez óriási nagy kamu :D feltéve hogy 21 évesen diplomáztál vagy végezted el a felsőfokú tanfolyamot 2 év alatt vettél kocsit lakást és félretettél és önállóan éltél? Pályakezdőként?

Tegyük hozzá hogy maximum bsc diploma.

Ez még akkor is nevetséges, ha albérletről van szó.

Szóval érdekelne a recept vagy pedig állj elő egy jobb mesével...

27/F

2014. jún. 23. 16:29
 38/114 anonim ***** válasza:
97%

Te is csak azért költöztél el, mert máshol tanultál.

Érdekes ha egy pár anyóséknál lakik vagy egy nő az nem baj, de ha férfi már semmirekellő.

2014. jún. 23. 16:29
 39/114 anonim ***** válasza:
95%

Hát nem tudom, olyan szépen hangzik egy a "Férfi vagy lakjál egyedül" dolog. Exem mindig azon problémázott hogy kolis vagyok...az ilyenekre mondom, hogy oké, ha fizeted nekem az albérletet, én nagyon szívesen lakom egyedül is, csak azért hogy néha lehessen kufircolni.

Mert azon kívül, hogy van az embernek egy barátnője, akivel kettesben lehet, olyan sok egyéb pozitívuma nincs az egyedül élésnek.

2014. jún. 23. 16:30
 40/114 anonim ***** válasza:
94%

Csak azt nem értem mondjuk, hogy minek tetted fel egyáltalán a kérdést?

Úgyis csak mondod a magadét, mert magadban eldöntötted hogy úgy van minden ahogy te gondolod, és megköszönöd itt annak aki melléd áll, és lehurrogsz mindenki mást aki épp nem.

2014. jún. 23. 16:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!