Ki, hogyan közölné a szüleivel?
Mióta vagytok egy pár?
Fontos hogy a szülők előbb lássák hogy jól alakul a kapcsolatotok , és amikor látják hogy szeret téged a párod akkor mondanám csak el. Régen nem ezt válaszoltam volna, de a rokonságban is volt példa hasonlóra és az én páromnak is volt már gyereke a szülői reakció pedig féltés, aggodalom, esetleg tiltás. Meg lehet a szülőket is érteni mert ők a legjobbat akarják a saját lányuknak. Később megérettem hogy milyen szituációktól féltettek minket. Szerencsére azért minden jól alakult, de tényleg nem olyan egyszerű történet ez a gyerekkérdés.
Az én szüleim nem állnának velem szóba ha olyan nővel jönnék össze akinek már gyereke van. Nálunk ez elképzelhetetlen dolog. (Engem nem zavarna, de a botrány miatt inkább elkerülöm ezt az esetet)
27/F
Hát ez nekem nagyon szituációfüggő lenne. Nem mindegy, kivel élsz, mennyire komoly a kapcsolat, ki neveli a kislányt, stb. Bár célszerűbb lett volna az elején közölni, én biztos így tettem volna, így is, úgy is az én döntésem a párkapcsolatom. :D
De gondolom ez már nem opció. Marad a nagy levegőt, és kinyögni módszer. Sok beleszólásuk gondolom már nincs, gyanítom nem egy 14 éves kiskamasz vagy. :) Kicsit mindenhogy kellemetlen lesz a helyzet, de idővel csak túlteszik magukat a traumán, hogy kifelejtettél egy fontos részletet. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!