Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Köteles vagyok ezt a vallást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köteles vagyok ezt a vallást követni a férjem miatt?

Figyelt kérdés
20 éve vagyunk házasok, a férjem kb 5 éve áttért egy vallásra. Mindig mondja, hogy csatlakozzam hozzájuk én is, de nem akarok. Amióta ezt a vallást gyakorolja teljesen megváltozott. Mit tehetnék?
2014. jún. 19. 13:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Egyéni, saját döntésekkel rendelkező individum vagy. Milyen vallású lett a férjed?
2014. jún. 19. 14:26
 12/23 anonim ***** válasza:
Ha áttért egy másik vallásra az még önmagában nem baj, ha változott és jó irányba akkor azzal sincs semmi gond. Neked természetesen nem kell követned őt, de arra nagyon kell vigyázni, hogy ez a dolog ne álljon kettőtök közé és hogy ne változzon annyit, hogy a végére egy teljesen más ember legyen belőle. Mert sajnos tényleg vannak olyan vallások, amelyeknek az "igazsághoz és lényeghez" semmi közük nincs, az egész átverés és csak az emberek behálózása a céljuk.
2014. jún. 19. 15:31
 13/23 anonim ***** válasza:
"áttért egy vallásra." Miről mire?
2014. jún. 19. 15:34
 14/23 anonim ***** válasza:
Biztos valami szekta, azért nem mered ideírni.
2014. jún. 19. 16:29
 15/23 anonim ***** válasza:
52%
tuti valami okos szekta mint Jehova tanúi, Hit gyülekezete, Szcientológia ugye?
2014. jún. 19. 16:52
 16/23 anonim ***** válasza:
42%

1. Csatlakozol.

2. Folytonosan harcolsz ellene, mert az neked valójában jó.

3. Elválsz.

Magyarországon MÉG vallásszabadság van.

2014. jún. 19. 17:01
 17/23 anonim ***** válasza:

Nem vagy köteles, a vallásmagányügy még a házasságban is, legalább is szerintem.

Egyes vallások/szekták szerint nem. Akkor szívás, mert a férjed akár el is hagyhat az új hite miatt.

2014. jún. 19. 17:06
 18/23 anonim ***** válasza:
63%
Így elég rossz, hogy áttért és azóta megváltozott. Én megmondanám, hogy elfogadom és szeretem így is, de nem térek át. Ha nem fogadja el és erőszakoskodik, akkor meg igen szomorú, hogy egy vallás (amit inkább szektának hívnék, mert a normális vallások nem erről szólnak) képes tönkretenni egy családot.
2014. jún. 19. 18:50
 19/23 anonim ***** válasza:
19-es válaszolónál a pont! Teljesen egyetértek vele!
2014. jún. 19. 19:15
 20/23 anonim ***** válasza:
58%
Miért vagy együtt egy ilyen gyenge emberrel?
2014. jún. 19. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!