Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Környezetemben több fiatal, gyermekes család is él. Csak én nem értem a következőket?
Adott két anyuka. Mindkettő a gyermekével van még otthon. A gyerekeket ismerem, nagyjából hasonló vérmérsékletűek.
Az egyik anyuka ki sem látszik a panaszokból, hogy levegőt venni sincs ideje a gyerek mellett, a másik azon gondolkodik, hogy valami bedolgozást kellene vállalni, mert úgymond "megöli az unalom". Mielőtt azt mondanátok, biztos az apukák hozzáállása különböző, hát nem! Mindkét anyuka elégedett a férjével ezen a téren.
Miért nem győzi az egyik és miért unatkozik a másik?
Ezt az otthon unatkozást én se értem.. a mai világban? Nem szeret filmet nézni? Jobbnál jobb sorozatok vannak most (nem szappanoperákra gondolok), könyvek ezrei juthatnak el az emberhez, még ha csóró, akkor is (hála a könyvipart tönkretevő torrent oldalaknak). Horgolás, kötés (ha nem túl sz.gép guru), gyöngyfűzés, keresztrejtvény fejtés, festés, rajzolás, saját készítésű hasznos cuccok gyártása otthon található anyagokból (csomó oldal van a neten ami ehhez ad ötleteket) BÁRMI!
Én sose unatkozom, és el nem tudom képzelni, hogy egyesek nem tudnak magukkal mit kezdeni. Bár biztos nem vagyok elég empatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!