Mennyit beszélgettek a szüleitekkel/gyerekeitekkel, illetve testvéretekkel?
Az anyukám a legjobb barátnőm, nagyon sokat beszélgetünk, mindig mindent elmondok neki, apukámmal is ugyanígy vagyok. Féltestvéreim vannak, velük nem túlzottam beszélek.. :\
17/L
Kevesebbet mint kéne. Még nem élünk együtt a párommal, ráadásul másik városban laki, így vele szoktam beszéli esténként a neten. Anyuval reggel kicsit, délután, de semmi komolyabb.inkább mindennapi dolgok. Apával telefonon, van,hogy napokig nem beszélünk,de heti egy találkozás szokott lenni. Kicsit elhanyagolom a családomat,ezt én is érzem
21/L
Sokkal kevesebbet, mint szeretnék...
Igazaból anyukámmal átlag heti egyszer beszélek..ha van időnk, vagy valami történés, akkor többször.
Általában megprőbálunk "skypolni" úgy szemelyesebb, akkor ha van időnk 2-en lenni, akkor több őrát is,múgy,mhogy ő is csinalja a dolgát, és én, a hordozható gépet meg beállítjuk oda ahol épp vasalunk, főzünk..stb..
Nagyon jó a viszonyunk..
Személyesen sajos csakritkántalálkozunk, ugy1,5 havonta..
Apuval kicsit kevesebbet beszélünk, tőle úgy 23 éves koromban tavolodtam el( amikor elköltöztem végleg azután) nem azért mert haragszunk, vagyilyesmi...csak megvaltoztt. A viszonyunk...neki is sokkal kevesebb ideje van.
Cak úgy már sosem hív fel, míg előtte megtette e.
Testvérem..egy öcsem van
Vele hektiusan tartom a kapcsolatot
Évekig kivonta magát a társadalmi életből, semmi szocializálődást enm lehettt nala tapasztanu, sokat aggődtam is miatta..
2 ve rájött, hogy ez így nem jó, azőta periődusok vannak, amikor minden nap , vagy másnap beszelünk, aztan 2 hétig semmi...
Ő 23 éves
Én 27 vagyok, férjnél, saját gyerek még nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!