Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek el fognak ítélni minket ha így kezdünk bele az életbe?
nem, nem jár és nem tudod belinkelni mivel ilyen jelenleg nincs!
egyelőre csak beszélnek róla a nagy okosok. majd ha lesz akkor lehet róla tanakodni.
de mint tudjuk, sok mindent ígértek már, legutóbb az anyaságit akarták 300E-re felemelni 64E-ről. abból sem lett semmi, szóval majd akkor ha be is hozzá...
27es és 31es vagyok.
egy szóval nem írtam ilyeneket. sőt, azt írtam, hogy szorítok nektek!
mi is várjuk a szocpolt, már 4 éve... az elmúlt pár évben sok hír volt már, hogy mi lesz, ezért vagyok kissé negatív.
de nem rosszindulat, csak reálisan látom már ezt a támogatást
A gyerek érdekeit is figyelembe kellene azért venni. Azt írtad, hogy nincs esély arra, hogy valaha is jobb legyen a helyzet. Két gyereket minimálbérből eltartani? Melyik minimálbér legalább a szakmunkás, vagy a 66 ezer? Mi van, ha valamelyikőtöket kirúgják? Az igaz, hogy a gyereknek az első pár évben nincsenek extra igényei, lehet használt ruhákban járatni, de ha iskolás lesz: szakkörök, programok? Nyaralni se mehetnek majd soha? Egyetemre? (Addigra már biztosan nem lesz ingyen még a legjobb képességűeknek sem).
Nagyon fiatalok vagytok még. Miért nem költöztök inkább el olyan városba ahol jobb lehetőségek vannak, vagy miért nem tanultok jobb szakmát, vagy miért nem mentek ki pár évre külföldre tőkét szerezni? Még így is 30 alatt szülhetnél.
Kívánom a legjobbakat nektek, de kicsit próbáljatok felelőségteljesebbek lenni.
Minimálbérre 2 gyerek?
Na,az ilyen emberektől vonnék meg minden családi támogatást.
Ne a gyerek kárára akarjatok érvényesülni!
Miért nem tanultatok?
Hidd el,ha meglesz a gyerek nagy gond lesz!
Két minimálbéres fizuval még 1 gyerek is sok lenne.
Az nem pazarlás,amit csináltok.Viszont,amire készültök az felelőtlenség.Ennél az is jobb lenne,ha az egyikőtök nem dolgozna,hanem tanulna valamit,amivel nem csak minimálbért lehet majd keresni.
Én eleve nem laknék senkinél párkapcsolattal.
Ha nem mentek ki külföldre vagy nem tanultok valamit,akkor hosszú távon nagyon rossz jövőtök lesz 2 gyerekkel.
Ez nem bántás,hanem a környezetemben rengeteg ilyet láttam.
Eleve ez a szocpol annyira gusztustalan dolog.
Azért fizetni valakinek,hogy gyereket szül.
Mintha állat lenne az ember...
Tudod ezzel csak az a baj,hogy ha valaki segélyből él,az csak rá vonatkozik.
Viszont a szocpol egy olyan dolog,amire egy másik életnek is hatása van.
Az olyan emberek,akik csak így tudnak előrejutni az életben,jobban járnak ha nem csinálnak gyereket.
Sem a maguk sem a gyerek(ek) érdekében.
Normális ember egzisztenciára vállal gyereket,nem szocpolra.
Ha minimálbérért dolgozol,előbb törj ki ebből az állapotból,utána gondolkodj a gyerekvállaláson,és nem fordítva.
Gyakorlatilag a gyerek egy eszköz a céljai elérésében.
Ha lesz is ilyen,remélem nem kaphat csak olyan kaphat majd,akinek van felsőfokú végzettsége.És nem minimálbérért melózik.
De eleve nem is adnak a bankok minimálbérre kölcsönt.
Minimálbérből hogy tudsz önerőből házat venni?
Ezt nem értem....
Ha örökölsz az más tészta.
De nekem ha készen adnának egy lakást,csak be kellene költözni és minimálbéres fizum lenne,akkor sem vállalnék gyereket.
A gyerek nem fogja megérteni,hogy neki miért kell mindig a sz-rral beérnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!