Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleség=Cseléd? Tényleg ennyi egy házasság?
Jaj,sokan itt nagyon könnyen osztják az észt.Minden kapcsolat más,jó tanácsot nehéz adni.Szerintem sokan nem azt cselekednék,amit neked javasolnak,ha ugyanabban a cipőben járnának.Én is sokszor cselédnek érzem magam.Sajnos én nem rég még munkanélküli is lettem és teljesen rá v.ok utalva a férjemre.A pénz nálunk sem közös és sok ilyen családot ismerek még,bármilyen furcsa is,már ez sem úgy van,mint régen.Többnyire a férj keresi a több pénzt és az az övé.(sokan örülhetnek,ha ad belőle..én is).Igen,az lenne a jó,ha megtudnánk beszélni a dolgokat.Az enyémmel van amikor meg is lehet,de ezt szépen el szokta felejteni,mint a hülyék és minden megy a régi verzió szerint.
Nekem is van itt kérdésem és elgondolkoztam,hogy én is megmutatom neki a válaszokat.Te hogy döntöttél?
Nálam,tuti kiakadna a pasi és az első neki nem megfelelő válasz után abba is hagyná,mert akkor is neki van igaza mindenben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!