Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleség=Cseléd? Tényleg ennyi egy házasság?
Te éltél valaha kapcsolatba?
Egy kapcsolat olyan bensőséges dolog lehet mint amilyen a gyerekeiddel van.
Már elve a külön kassza. Ti lakótársak vagytok nem házasTÁRSAK.
Igen, igazatok van.
Nem tudom egyedül megmenteni ezt a házasságot, tudom, hogy utólag fog észbe kapni de akkor már mindegy lesz.
# 46/48 Időpont ma 17:28
Igen tudok olvasni,a nő csaj jelzett hogy nem tetszik,neki azt már nem hogy ha nem változik akkor ő változtat!
Nem olvastam el a válaszokat. Ilyenkor első körben annyit tehetsz, hogy leülteted, és elmondod neki, hogy intézze maga a saját dolgait. Te mosd ki a te ruháidat, főzz magadra, és mosogass magadra magadnak takarítsd ki a kádat, wct... mindent csak magadnak csinálj.
Aztán amikor nem lesz tiszta ruha, és szaros gatyában kell mennie munkába, plusz éhes lesz amikor hazaér, mert neki nem lesz főtt kaja, akkor vagy észhez tér, vagy tényleg az a legjobb megoldás, ha lelépsz.
Csak az a nő lesz cseléd, aki hagyja magát!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!