Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleség=Cseléd? Tényleg ennyi egy házasság?
Egyszerűbb elválni,minthogy leülni vele és elbeszélgetni?
Ezt a selejtes társadalmat!
Utolsó... A megbeszélés javaslatán már túl vagyunk..
A megbeszélés megtörtént ( volna, ha lehetne, de nem partner benne a férj)
Szeribtem nem rohan válni, mindkinek kb ez az utolsó...de a végső megoldás ez lesz,,
Ha a nem kompromisszumképes a másik( nemtől függetlenül) ha pedig még csak megbeszélni sem lehet, akkor nem is tudja miben kellene kompromisszumot kötni..
Megbeszélni vele nem lehet semmit, mert csak neki lehet igaza.
Tronllnok: Azért több a kiadásom, mert én fizetem a gyerek ruházkodását, sulis költségeket + a kaját a háztartásban ami nagyon sok pénzt visz el. Minimálbért keresek, a férjem duplaennyit de rám sokkal több hárul. Ha gondom van, oldjam meg. Sőt ha neki gondja van azt is én oldjam meg.
Nekem ez nem házasság.
Tehát egyedül élsz és még egy felnőtt férfit is el kell tartanod..ez ám a házasság.
Megértem ha válni akarsz. Ott legalább kapsz gyerektartást és a gyerekek költségei így el vannak rendezve. Ennyivel kevesebb a költséged.
Persze gondolom a kajából, amit te vásárolsz, ő is eszik... És te mit kapsz tőle cserébe?
Pont erre gondoltam én is.
Micsoda egy élősködő férjed van!
És arra mi a válasz, hogy ők nem csak a te gyerekeid? A ruhaköltséget nyugodtan felezhetnétek, meg a sulis költségeket is, ahogy a kaját is.
Gondolom már ezt is elmondtad neki. Mit reagált erre?
Jézusom ezt el se hiszem.
Te fizetsz mindent a gyereknek, plusz a kaja amit a férjed megeszik? Meg fözöl mosol takarítasz utána?
Hát ne haragudj... de ezt te cseszted el! Naná, hogy jól elvan, mint egy hotelben, söt, jobban!
Próbálj vele beszélni még egyszer, aztán ha süket fülekre találsz akkor pakolj, mert egyedül sokkal jobban meglennél és kijönnél a pénzedböl is! èlösködö férjed van te meg hülye vagy ha hagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!