Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem közös programot szervezett egy kolléganőjével és velem. Mit gondoltok erről?
Pár hónapja került új munkahelyre a férjem, ott ismerkedtek meg. Naponta egy autóval utaznak (nem kettesben), jóban vannak. A nő most válik. A férjem úgy gondolta, hogy jót tenne neki, ha kicsit kimozdulna. Ezért kitalálta, hogy menjünk el hármasban pizzázni, majd tovább szórakozni péntek este.
Ti mit éreznétek, gondolnátok egy ilyen helyzetben?
Azt gondolom, hogy emögött ugyanúgy lehet ismerkedési szándék, mint a sima baráti jóindulat.
Nem ismerjük a helyzetet, szereplőket, stb... A kettő között akár egy nüansznyi is lehet a különbség, amit megítélni nem fogunk tudni.
Én amondó vagyok, hogy téged is hívtak kérdező, és majdnem biztos vagyok benne, hogy azért, hogy minden nő résztvevő számára világos legyen a felállás.
Ha egyedül menne a nővel akkor te hihetnéd, hogy alakul valami, de a másik is akár. Ő most gyakorlatilag bemutatja neki a feleségét. Ez lehet mesteri figyelem elterelés is, (megnyugtasson téged, és legközelebb nyugodtan találkozhassanak kettesben), de lehet sima egyszerű férfi logika szerinti "békefenntartó megelőzés" is :)
Én hajlok inkább arra, hogy barátilag támogató, de megindokolni nem tudnám, inkább csak így érzem.
Az biztos, hogy én személy szerint idegen nővel nem mennék el "kimozdulni" csak úgy, hacsak nem évek óta barát, közös barát.
(Keresztkérdés: Vajon kettesben elmennének szórakozni ha azt mondanád, hogy nincsen kedved hozzá?)
Szerintem menj el velük, ismerd meg. Egyrészt meglátod mi a szitu. (ha jeleket észlelsz köztük, akkor ne vedd észre :) A "stratégiai hül*e" állapot mindig lépéselőny :) ) és meglátod milyen a nő, kicsoda,miféle, mi a pontos helyzet, mint súg a női ösztönöd, stb...
Ha más nem arra is jó, hogy "ismerd az ellenséged".
Szóval menj, és mérd fel a terepet. Az, hogy hagysz neki levegőt nem jelenti azt, hogy teljesen vak vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!