Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem közös programot szervez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem közös programot szervezett egy kolléganőjével és velem. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Pár hónapja került új munkahelyre a férjem, ott ismerkedtek meg. Naponta egy autóval utaznak (nem kettesben), jóban vannak. A nő most válik. A férjem úgy gondolta, hogy jót tenne neki, ha kicsit kimozdulna. Ezért kitalálta, hogy menjünk el hármasban pizzázni, majd tovább szórakozni péntek este.

Ti mit éreznétek, gondolnátok egy ilyen helyzetben?

2014. jún. 12. 20:33
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

11-es: bevallalta, de ossze nem jott a talalkozo szerencsere.

Meg csak az hianyzott volna...

2014. jún. 12. 23:09
 22/42 anonim ***** válasza:
40%

Azt, hogy jófej, és együttérző a férjem.. Amilyen a valóságban is az enyém....

Vot már rá pelda, igaz nem pizzazas, de egyéb programt szervezett így kolléganővel.. Nagyon jóléreztük magunkat egyébként

2014. jún. 13. 00:06
 23/42 anonim ***** válasza:
65%

Nekem nem tetszene a dolog. Együtt vannak napi 8 órában, plusz együtt utaznak 1 órát, este még csetelnek, és még a szabadidejében is vele akar lenni? Ez azért kicsit sok.

Láttam én már ilyent. Egy kora 40-es kolléganőm éppen elvált, míg a főnöke addig ápolgatta a kis lelkét, hogy ő lett az új férje. Igaz nem pár hónap után, hanem 2 év múlva.

Biztos van még sok más nő és férfi kolléga, akinek nem tökéletes a magánélete. Vajon miért nem őket akarja vigasztalni?

Sokkal korrektebb lenne, ha több munkatársát is bevonná, és elmennétek közösen, nem hármasban valahova pizzázni.

Legközelebb majd meghívja őt hétvégére hozzátok, hogy ne unatkozzon. :)

2014. jún. 13. 01:38
 24/42 anonim ***** válasza:
94%

Napi 8+1 órát együtt vannak, este még csetelnek, ahelyett hogy veled foglalkozna, és a szabadidejét is vele akarja tölteni... Te csak azért mennél velük, hogy úgymond hivatalosan lehessenek együtt, ne kelljen hazudni és bújkálni! És ezt úgy, hogy mindössze pár hónapja ismeri!

Hát én körberöhögném,nézze hülyének az anyukáját, ne engem...itt most te lennél a harmadik fél!

Mond neki, hogy rendben, de a következő este a te jóképű, elvált, vicces férfi kollégáddal mentek szórakozni :)

2014. jún. 13. 04:45
 25/42 anonim ***** válasza:
92%

Nekem se tetszene.

Lehet, hogy csupán jószándék vezérli, legyen úgy.

De tapasztaltam, hogy az ilyen beszélgetésekből, vigasztalgatásból fejlődik ki egy viszony.

Amúgy a férjed gondolja, hogy jót tesz egy válófélben levő nőnek, ha egy "boldog párral" tölti a szabadidejét?Emlékezteti az ő rossz házasságára?Inkább egy barátnő kellene most neki, vagy nőrokon,aki pátyolgatja,nem 1 férfi, vagy házaspár, szerintem...

2014. jún. 13. 06:12
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos, hiába van, jó néhány, irtó aranyos, jófej, mégis bánatos férfi kollegám, soha nem szoktam passzióból velük csetelni, és a férjemmel közös pizzázásokat sem tervezek hármasban. Sem.

A férjem meg pláne.

Komolyabb összegben mernék fogadni, , hogy a napi 8 óra együtlét, plusz egy óra napi cset, plusz a pizzázás(ok) egy új korszak kezdetét jelentik a férjednek. Beszélj vele.

2014. jún. 13. 09:47
 27/42 anonim ***** válasza:
együttlét
2014. jún. 13. 09:48
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem örülnék neki. Az esti chat nagyon fura. Egész nap együtt vannak és még munka után is beszélgetnek? Miért nem elég erre a napi 8 óra?! Biztos, hogy rajtuk tartanám a szememet!
2014. jún. 13. 12:00
 29/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

A napi nyolc óra munkában töltött idő alatt azért dolgoznak is :-) és nem csak ketten vannak az irodában. Az autóban szintém többen utaznak. Szóval személyes dolgokról olyankor nem tudnak beszélgetni, ezért a chat. Ez a része nem zavar, én is sokat vagyok neten és én is beszélgetek mással/másokkal.

A közös program is csak olyan szinten zavar, hogy normális körülmények között az ember spontán módon talál új barátokat. Ez nekem nagyon műnek tűnik, azon gondolkodom, mi lesz ha nem találjuk meg a közös hangot.

2014. jún. 13. 12:39
 30/42 anonim ***** válasza:
Igen az valószínűbb hogy nem jön össze a barátságotok, azt nem lehet így összehozni, de másrészről ki tudja, hátha mégis szimpatikusak vagytok egymásnak.
2014. jún. 13. 13:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!