Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem közös programot szervez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem közös programot szervezett egy kolléganőjével és velem. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Pár hónapja került új munkahelyre a férjem, ott ismerkedtek meg. Naponta egy autóval utaznak (nem kettesben), jóban vannak. A nő most válik. A férjem úgy gondolta, hogy jót tenne neki, ha kicsit kimozdulna. Ezért kitalálta, hogy menjünk el hármasban pizzázni, majd tovább szórakozni péntek este.

Ti mit éreznétek, gondolnátok egy ilyen helyzetben?

2014. jún. 12. 20:33
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
47%
6 Ez nagyon ritka eset lehet, a szeretők is irtóznak a feleséggel való találkozástól, nem könnyű senkinek megjátszania magát egy ilyen szituban, hát nem semmi a férjed, hogy ezt bevállalta.
2014. jún. 12. 21:01
 12/42 A kérdező kommentje:

Sok időt vannak együtt. 8 óra munka + 1 óra utazás és néha még chatelnek picit esténként.

Alapvetően nem vagyok féltékeny, de most nem tudom, hogy álljak ehhez a helyzethez.

2014. jún. 12. 21:04
 13/42 anonim ***** válasza:
61%
Nekem nem tetszene. Meg mondjam miért? Mert egy férfi, pusztán kedvességből, nem foglalkozik ennyit egy "idegen" nővel sem....... Ha már úgymond törődik a lelkével (szegény éppen válik..blabla) akkor ott már más is van a gondolataiban...nem sima önzetlen, ártatlan kedveskedés. Nem mondom, hogy ez minden esetben így van...de 90%-ban tuti.
2014. jún. 12. 21:04
 14/42 anonim ***** válasza:
34%
Nincs ebben semmi rossz. Lehet szeretné, hogy barátkozzatok össze.
2014. jún. 12. 21:18
 15/42 anonim ***** válasza:
71%

" Mert egy férfi, pusztán kedvességből, nem foglalkozik ennyit egy "idegen" nővel sem....."

Pontosan! Egy férfi soha, semmilyen körülmények között nem fordît ennyi energiát egy nőre, ha attól a nőtől nem vár semmit!

Minek mennétek már hármasba? Hogy a nő még rosszabbul érezze magát, mert nektek tart gyertyát? Nincsenek barátnői? Azok feladata lenne a pátyolgatás, nem egy vadidegen pasié, akinek még felesége van!

2014. jún. 12. 21:19
 16/42 A kérdező kommentje:
Barátnői nem nagyon maradtak, a férje szinte mindenkit elüldözött mellőle. Férjem azt mondja, szeretné ha összebarátkoznák vele és azért is a közös program.
2014. jún. 12. 21:41
 17/42 anonim ***** válasza:
55%
Így meg végképp nem gyanús, ha azt akarja, hogy barátnők legyetek.
2014. jún. 12. 21:46
 18/42 anonim ***** válasza:
90%
Hát végülis fontos, hogy szimpatikusnak találd azt a nőt, akit bevesztek harmadiknak! :-D
2014. jún. 12. 21:52
 19/42 anonim ***** válasza:
88%

Egész addig én is hittem a férfi-nő barátságban amíg az exem kitalálta hogy a legeslegjobb kolléganőjével(szintén házas) haverkodjunk össze menjünk ide-oda együtt, hurrá mondom itt is van gyerek, ott is na ebből baj nem lehet.

Aztán borult a bili mert kiderült, hogy a kedves kollegina irtó szerelmes a páromba és nem bírta elviselni a jelenlétem. :))

Ugyan már. Legyen eszed, együtt utazás, közös mhely és még este chat?? Jó, hogy már nem hozzá megy haza!Egy férfinak akkor és csakis akkor fontos egy másik nő lelkiállapota, ha akar tőle valamit. Lehet, hogy még nála ez nem tudatos de ezt most azonnal állítsd le nála.Különben nemsokára a volt férjed lesz.

2014. jún. 12. 22:08
 20/42 anonim ***** válasza:

Hát ez így még elmegy. De ha kész tények elé állított, arra egy kicsit azért húznám a számat.

Aztán ha majd már csak kettesben csinálják a programot, akkor már baj lenne.

2014. jún. 12. 22:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!