Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te elfogadnád ezt, vagy bántana?
Pár napja olyat tettem, ami a férjemnek fájt, sajnos nem gondoltam, hogy őt ez bántani fogja, később éreztem, hogy neheztel, de azt mondta, hogy nem, így nem tudtuk megbeszélni. Tegnap viszont adódott egy hasonló helyzet csak fordítva és "visszaadta", csak durvábban.
A helyzet hasonló és végül is én is megbántottam, csak azért mégis más és most eléggé fáj.
Nem tudom, hogy lépjek túl rajta, azzal hogy kvittek vagyunk, vagy jogosan haragszok?
Megcsaltad, visszacsalt.
Megint te jössz!
Nagyon nehéz így segíteni, hogy nem tudjuk miről van szó. Általánosságra csak általánosságban lehet válaszolni.
Mi olyat tehettél, amiről nem gondoltad, hogy őt bántani fogja, és még is így fáj neki? Megcsalás nem lehet. Arról tudtad volna, hogy kiborítja.
Anonim oldal, nyugodtan leírhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!