Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem értem ezt a megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem ezt a megcsalás dolgot? Pedig lehetne azért az egész egyszerűbb.

Figyelt kérdés

Ha az emberik érzik, hogy már nem megy a párjukkal, miért húzzák addig, amíg megcsalják őket.. Lehet nem okoznának olyan fájdalmat, ha normálisan megbeszélnék és utána keresnének valakit, nem közben.. :S

Félre értés ne essék, nagyon boldog házasságban élek. Csak sajna sok ilyet tapasztaltam, hallottam...

Aki ilyet tett az miért nem hagyta simán ott, ha nem tudta vele megbeszélni?

2014. jún. 6. 13:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%
Az, hogy addig húzzák, míg meg nem csalják őket mondatod...úgy hangzik, mintha ez elkerülhetetlen lenne. Aki csal azért csal, mert nem korrekt..lehet, hogy a másik fél éppen küzd, hogy megbeszéljék, megoldják a másiknak erre meg az a viszont válasza, hogy megcsalja. Egy megcsalt sem akarja addig húzni, hogy megcsalják.
2014. jún. 6. 14:57
 12/20 A kérdező kommentje:

"Ha az emberik érzik, hogy már nem megy a párjukkal, miért húzzák addig, amíg megcsalják őket."

Ezt nem azokra értem, akiket megcsalnak, hanem azokra akik ezt teszik(félrelépnek).

2014. jún. 6. 15:54
 13/20 anonim ***** válasza:
Néha mással is kavarni, vagy csak egy személlyel tartani fenn tartós kapcsolatot a párod mellett.. a kettő ugyanaz? Főleg a 3-tól kérdezem.
2014. jún. 6. 20:33
 14/20 anonim ***** válasza:
Aki eleve hűtlen típus,az nem csak akkor csal,amikor problémák adódnak a kapcsolatában,hanem akkor is,amikor kedve tartja.Nem arról van szó,hogy addig húzza a rossz kapcsolatot,míg megcsalás nem lesz belőle,hanem arról,hogy akár jó akár rossz,számára ez a megoldás.Ha hajtja a vére,azért,ha rossz passzban van,azért.Ezenkívül mindez nem fekete és fehér,minden kapcsolat,helyzet,személyiség más és más.
2014. jún. 6. 20:53
 15/20 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy hűtlen típus. Olyan van, hogy nem szerelmes.
2014. jún. 6. 21:20
 16/20 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. mással kavarni és tartósan mással csalni ugyanaz-e? hát nem, de mindkettő tolerálható lehet. attól is függ, milyen intenzitású a szeretővel folytatott viszony, illetve hogy mennyire felelőtlenül ugrik bele a hűtlen fél az egyéjszakásokba. pl. azt megérteném, ha nem tolerálná a párom, hogy minden héten többször is máshoz megyek, illetve ha válogatás nélkül fűvel-fával kefélnék. én általában 1-2 havonta egyszer fekszem le a tartós szeretőimmel. néha vannak nagyobb szünetek, olykor pedig kicsit gyakoribbak. a legrégebbi szeretőim 10 éve vannak meg (szám szerint kettő), és ez idő alatt több kapcsolatomon átíveltek már. mindig szerelmes voltam. igenis lehet szerelmesnek lenni és olykor mégis másra vágyni.
2014. jún. 6. 22:35
 17/20 anonim ***** válasza:
52%
Szerencsétlen párod,vajon nem is sejti,hogy egy szörnyeteggel él együtt?
2014. jún. 6. 22:51
 18/20 anonim ***** válasza:

Általában azért, mert mielőtt otthagyja valaki a párját, előtte beújít egy másikat, hisz ha előbb hagyná ott, akkor egy ideig egyedül lenne. Azt pedig sokan nem akarják....így egyszerűbb levadászni az új partnert, és max utána lelépni.

Egyik barátnőmet is így hagyta el 2 pasija is akikkel hosszabb kapcsolata volt. 3, illetve 5,5 év..már mindkét pasinak megvolt az új nő amikor szakítás volt. Bár az előbbi szakított, az utóbbi lebukott a megcsalással, így ő lett dobva.

A MEGBESZÉLTEN nyitott kapcsolat teljesen más téma. Azzal semmi gond nincs. Csak az a probléma, hogy az egyik fél sokszor nincs beavatva ebbe a kis részletbe...

Én egyrészt érzelmi okokból, másrészt egészségügyi okokból sem vállalnám be a nyitott kapcsolatot... Biztos jó buli lehet valakitől egyszer csak egy kis trippert, szifiliszt, vagy HÍV vírust összeszedni. Mert a védekezést nem lehet a pasikra bízni....

2014. jún. 6. 23:45
 19/20 anonim ***** válasza:
74%

"igenis lehet szerelmesnek lenni és olykor mégis másra vágyni."

Aki a párja mellett másra vágyik, másokkal is szexel az nem szerelmes. Max bebeszéli magának.

2014. jún. 6. 23:48
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem egyszerűbb, nehezebb. Pl, nálam az a vészjelzés, ha meg tudom tenni. Ha képes vagyok rá. Akkor már nagy a gond... Mert amíg nincs gond, addig nem lépek félre. Utána mondjuk már elgondolkodom rajta, hogy kell-e nekem ez a kapcsolat tovább, ha ezt meg tudtam tenni, de nem mindig az a válasz, hogy nem.

Szerintem a megcsalás állati bonyolult dolog. Néha én sem értem, nemhogy megmagyarázd. És biztos vagyok benne, hogy minden megcsalás más és más szituációtól függően.

Az enyém olyan volt, hogy jött egy pasi akitől talán akarok valamit, talán nem, de a vonzódás olyan erős volt, hogy olyat még soha de soha nem tapasztaltam, így lefeküdtünk. De annak reális esélye nélkül, hogy mi összejönnénk. Ezek nem szép dolgok, de nem jelenti, hogy szakítani akarnék a párommal. Bár majdnem megtörtént, és még küzdünk.

2014. júl. 2. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!