Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem ezt a megcsalás dolgot? Pedig lehetne azért az egész egyszerűbb.
Ha az emberik érzik, hogy már nem megy a párjukkal, miért húzzák addig, amíg megcsalják őket.. Lehet nem okoznának olyan fájdalmat, ha normálisan megbeszélnék és utána keresnének valakit, nem közben.. :S
Félre értés ne essék, nagyon boldog házasságban élek. Csak sajna sok ilyet tapasztaltam, hallottam...
Aki ilyet tett az miért nem hagyta simán ott, ha nem tudta vele megbeszélni?
"Ha az emberik érzik, hogy már nem megy a párjukkal, miért húzzák addig, amíg megcsalják őket."
Ezt nem azokra értem, akiket megcsalnak, hanem azokra akik ezt teszik(félrelépnek).
Általában azért, mert mielőtt otthagyja valaki a párját, előtte beújít egy másikat, hisz ha előbb hagyná ott, akkor egy ideig egyedül lenne. Azt pedig sokan nem akarják....így egyszerűbb levadászni az új partnert, és max utána lelépni.
Egyik barátnőmet is így hagyta el 2 pasija is akikkel hosszabb kapcsolata volt. 3, illetve 5,5 év..már mindkét pasinak megvolt az új nő amikor szakítás volt. Bár az előbbi szakított, az utóbbi lebukott a megcsalással, így ő lett dobva.
A MEGBESZÉLTEN nyitott kapcsolat teljesen más téma. Azzal semmi gond nincs. Csak az a probléma, hogy az egyik fél sokszor nincs beavatva ebbe a kis részletbe...
Én egyrészt érzelmi okokból, másrészt egészségügyi okokból sem vállalnám be a nyitott kapcsolatot... Biztos jó buli lehet valakitől egyszer csak egy kis trippert, szifiliszt, vagy HÍV vírust összeszedni. Mert a védekezést nem lehet a pasikra bízni....
"igenis lehet szerelmesnek lenni és olykor mégis másra vágyni."
Aki a párja mellett másra vágyik, másokkal is szexel az nem szerelmes. Max bebeszéli magának.
Nem egyszerűbb, nehezebb. Pl, nálam az a vészjelzés, ha meg tudom tenni. Ha képes vagyok rá. Akkor már nagy a gond... Mert amíg nincs gond, addig nem lépek félre. Utána mondjuk már elgondolkodom rajta, hogy kell-e nekem ez a kapcsolat tovább, ha ezt meg tudtam tenni, de nem mindig az a válasz, hogy nem.
Szerintem a megcsalás állati bonyolult dolog. Néha én sem értem, nemhogy megmagyarázd. És biztos vagyok benne, hogy minden megcsalás más és más szituációtól függően.
Az enyém olyan volt, hogy jött egy pasi akitől talán akarok valamit, talán nem, de a vonzódás olyan erős volt, hogy olyat még soha de soha nem tapasztaltam, így lefeküdtünk. De annak reális esélye nélkül, hogy mi összejönnénk. Ezek nem szép dolgok, de nem jelenti, hogy szakítani akarnék a párommal. Bár majdnem megtörtént, és még küzdünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!