Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem úgy néz ki meg akar csalni. Hogyan akadályozhatnám meg hogy ne robbanjon szét az egész család? Nagyon kikészültem.
Szerintem te egyszerűen csak féltékeny és jól felültetett vagy. Egy felnőtt ember ha megakar valakit csalni valakivel az nem viszi haza, főleg nem úgy, hogy a gyermekei is otthon vannak.
Nincs neked valami "jóakaród" aki így akar kicsinálni téged?
Megakadályozni sehogy nem tudod, ha menni akar, akkor menjen. Mi értelme egy nem működő házasságot fenntartani? Semmi....
Leülhetsz vele megbeszélni, hogy mi hiányzik neki a kapcsolatotokból, de nem úgy tűnik, mint akit érdekelne, hogy helyrehozza. Szóval vagy ezt eltűröd, vagy kilépsz a házasságból.
De még az is felmerült bennem, hogy nem esetleg neked van valakid aki baromi gyorsan a nejed helyére akar kerülni és azért fűt fel ennyire, te pedig mivel magadból indulsz ki szépen a mézesmadzagot be is nyakalod?
Ha valaki valakit megakar csalni azt egyrészt okosabban csinálja, másrészt te már csak a végén jössz rá. Az meg, hogy van valaki akire felfigyelt a nejed, azt meg magadnak köszönd, hiszen ha jó férje lennél, törődnél vele, odafigyelnél rá, akkor nem venne észre senkit.
én ilyen téren radikális vagyok - tehát ne feltétlen fogadd meg tanácsom - de bármilyen nehéz is, én otthagynám őt...
persze gyerekek meg minden, de ha nekem barátnőm (jó, az nem feleség) kifele kostolgat, nem én kellek neki, sőt, csak egyszer is félrelép, képtelen vagyok megbocsájtani neki, ott a kapcsolat egyszerűen szétesik számomra
ha nem én kellek neki, akkor nem leszek ott neki már többé
Kérdező, egy figyelmesebb ember vagy egy óvatos egy kémprogramot abszolút figyelembe vesz ha irkál:) Senki nem ostoba:)
Ki az aki a helyére akar ennyire gyorsan ülni a nejednek?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!