Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem úgy néz ki meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem úgy néz ki meg akar csalni. Hogyan akadályozhatnám meg hogy ne robbanjon szét az egész család? Nagyon kikészültem.

Figyelt kérdés
Már egy ideje ismerkedik a neten és nem rég jutott a tudomásomra hogy most meg már le is akar feküdni valakivel. Sok veszekedés volt már ebből, volt hogy azt mondta abbahagyja, volt hogy fel volt háborodva mit szaglászok utána és neki joga van azzal beszélgetni akivel akar. De most az van hogy egy szinte idegen hapsit akar a lakásunkba hívni amikor nem vagyok otthon éjszaka. (24 órázom) Úgy hogy a gyerekek a másik szobában alszanak! Ez a kérdés nem vicc ha valaki nem hinné el...

2014. jan. 30. 16:12
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
53%

Bocsi az előzőért.

A kérdésedre pedig azt tudom mondani, hogy valami hiányát érezheti, amit Tőled nem kap meg, más pasinál keresi. Eleinte ez csak a beszélgetés volt, hiszen ahogy írtad, sokat dolgozol, de aztán talán már a szex is. Meg kell vele ezt beszélned, és emlékeztetned, hogy itt most nem csak róla van szó, hiszen gyerekeitek vannak, akiknek amellett, hogy példát kell mutatni, nem lehet az érzelmeikkel játszani, kockáztatni a család egységét.

2014. jan. 30. 17:20
 32/37 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem kétségbeesetten féltékennyé akar tenni téged, és azért hajszolja bele magát a megcsalásba, hogy valamiféle válaszlépést kényszerítsen ki belőled. Nem bántásból mondom, de ha egy férfi megengedi, hogy a felesége más pasikkal flörtöljön, arra utána nem lehet felnézni, mert azt fogja érezni az asszony, hogy bármit megtehet.

A kérdésedből úgy veszem ki, hogy meg akarod menteni menteni ezt a házasságot. Ebben az esetben nagyon sürgősen rá kéne együtt jönnötök, mi hiányzik pontosan a feleségednek, és miért csinálja ezt. Te pedig kérlek, ne tűrj, mint a birka, mert ezzel adod alá a lovat.

2014. jan. 30. 17:23
 33/37 anonim ***** válasza:
65%
Ez így nem jó,hogy a feleséged azt csinál,amit akar,te meg tűröd,mint egy faszent.Vagy az asztalra csapsz,és választás elé állítod,vagy otthagyod,köztes megoldás nincs.
2014. jan. 30. 17:46
 34/37 anonim ***** válasza:
58%
Ha én a férjem elõtt pasikkal beszélgetnék és ismerkednék levenné a fejemet.
2014. jan. 30. 17:51
 35/37 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező!!!

Olvastad a feleséged levelezéseit? Mi volt benne? Mondta konkrétan, hogy meg akar csalni?

2014. jan. 30. 17:52
 36/37 anonim ***** válasza:
Ne szégyenkezz a kémprogram miatt. Nagyon jól tetted,hogy tisztán akartál látni. Leulnék a assonnyal, hogy megmondjam neki , tudom mire készul. Ha ezt megteszi, csomagolhat. Megkérném, foglalja le magát,és ne más pasikkal flortoljon, mert ez nem sép dolog.Bűntudatot kell benne ébreszteni...most azt hiszi,mindent lehet, te megbocsájtasz. Kedvessége is álca, hisz ne gyanakodj. Nagyon unatkozik.Ugorj haza idonként munkából, ha lehet
2014. jan. 31. 14:46
 37/37 anonim ***** válasza:
Én úgy lennék a dologgal, hogy ha vihető, akkor vigyék. Olyanért nem érdemes harcolni aki nem szeret és nem tisztel. Mert ha szeretne, és vagy tisztelne, nem akarna megcsalni.
2014. jan. 31. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!