Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem úgy néz ki meg akar csalni. Hogyan akadályozhatnám meg hogy ne robbanjon szét az egész család? Nagyon kikészültem.
Bocsi az előzőért.
A kérdésedre pedig azt tudom mondani, hogy valami hiányát érezheti, amit Tőled nem kap meg, más pasinál keresi. Eleinte ez csak a beszélgetés volt, hiszen ahogy írtad, sokat dolgozol, de aztán talán már a szex is. Meg kell vele ezt beszélned, és emlékeztetned, hogy itt most nem csak róla van szó, hiszen gyerekeitek vannak, akiknek amellett, hogy példát kell mutatni, nem lehet az érzelmeikkel játszani, kockáztatni a család egységét.
Szerintem kétségbeesetten féltékennyé akar tenni téged, és azért hajszolja bele magát a megcsalásba, hogy valamiféle válaszlépést kényszerítsen ki belőled. Nem bántásból mondom, de ha egy férfi megengedi, hogy a felesége más pasikkal flörtöljön, arra utána nem lehet felnézni, mert azt fogja érezni az asszony, hogy bármit megtehet.
A kérdésedből úgy veszem ki, hogy meg akarod menteni menteni ezt a házasságot. Ebben az esetben nagyon sürgősen rá kéne együtt jönnötök, mi hiányzik pontosan a feleségednek, és miért csinálja ezt. Te pedig kérlek, ne tűrj, mint a birka, mert ezzel adod alá a lovat.
Kérdező!!!
Olvastad a feleséged levelezéseit? Mi volt benne? Mondta konkrétan, hogy meg akar csalni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!