Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem úgy néz ki meg akar csalni. Hogyan akadályozhatnám meg hogy ne robbanjon szét az egész család? Nagyon kikészültem.
csak azt nem értem, nem mindegy neked, mit csinál a feleséged, ha nem szereted, nem tiszteled, nem akarsz tőle semmit? MErt nekem a kémprogram erről árulkodik...
ez már messze nem házasság, jogában áll nálad jobbat keresni.
A 2+3-as hozzászóló például tuti olyan nő aki alig várja, hogy a felálljon a másik fél:)
Kedves kérdező, szerintem legközelebb úgy telepíts kémprogit, hogy tudd, csak az ostoba emberek teszik:D Egy okosnak nincs szüksége rá, ha valamit ki akar deríteni azt enélkül is még pontosabban ki fogja deríteni:D
Minden esetre ha a nejeddel beszélsz akkor sűrű bocsánatkérések közepette, elnézést kérve tőle, a kedvenc bonbonkát víve letörlőd a gépről a "csoda"programot:D
Kérdező ne foglalkozz vele, válj el, jobb már nem lesz.
Nem egy ilyen kapcsolatnak voltam tanúja.
Legközelebbi a legjobb barátom anyja, míg a barátom, az apja meg én kint sütöttük a szalonnát, mert kerti partit rendeztek, addig az anyja a szomszéddal a pincében töcskölt.
Aztán mikor meggyanúsította akkor meg még az asszonynak állt feljebb.
Persze végül csak lebuktak, de az asszony akkor is tagadta.
Aztán kb 10 évig ez ment....
Nem éri meg, lépj le!!!
Oké, hogy elmondta a feleséged, hogy azért beszélget másokkal, mert unatkozik otthon. (Én nem tudok sose unatkozni egyébként. És azért, mert valaki otthon vagy gyerekkel/gyerekekkel az nem azt jelenti, hogy be van zárva egész nap a lakásba, akkor is el lehet mászkálni, barátnőzni, stb.) De arra mit mondott, hogy miért akar lefeküdni mással? :S
Számomra ez annyira fura, hogy ennyire nyíltan csinálja. El sem tudom képzelni, hogy mi járhat a fejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!