Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem úgy néz ki meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem úgy néz ki meg akar csalni. Hogyan akadályozhatnám meg hogy ne robbanjon szét az egész család? Nagyon kikészültem.

Figyelt kérdés
Már egy ideje ismerkedik a neten és nem rég jutott a tudomásomra hogy most meg már le is akar feküdni valakivel. Sok veszekedés volt már ebből, volt hogy azt mondta abbahagyja, volt hogy fel volt háborodva mit szaglászok utána és neki joga van azzal beszélgetni akivel akar. De most az van hogy egy szinte idegen hapsit akar a lakásunkba hívni amikor nem vagyok otthon éjszaka. (24 órázom) Úgy hogy a gyerekek a másik szobában alszanak! Ez a kérdés nem vicc ha valaki nem hinné el...

2014. jan. 30. 16:12
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
kedves 77%-os válaszoló. NEM! a válaszom. Van hogy az orrom előtt beszélget pasikkal, és el is mondja miket írtak neki. Ezt meg is beszéltük, engedtem neki, mert azt mondja otthon van egész nap a kicsivel és muszály valakivel beszélgetnie, de nőkkel nem akar mert unalmasak. De lett egy pasi akire valami elképesztően rágerjedt. Igaz a pasi szarik rá sokszor, de most úgy néz ki mégiscsak kierőszakolt egy dugást nála...
2014. jan. 30. 16:48
 22/37 anonim ***** válasza:
36%

csak azt nem értem, nem mindegy neked, mit csinál a feleséged, ha nem szereted, nem tiszteled, nem akarsz tőle semmit? MErt nekem a kémprogram erről árulkodik...

ez már messze nem házasság, jogában áll nálad jobbat keresni.

2014. jan. 30. 16:48
 23/37 anonim ***** válasza:
38%

A 2+3-as hozzászóló például tuti olyan nő aki alig várja, hogy a felálljon a másik fél:)

Kedves kérdező, szerintem legközelebb úgy telepíts kémprogit, hogy tudd, csak az ostoba emberek teszik:D Egy okosnak nincs szüksége rá, ha valamit ki akar deríteni azt enélkül is még pontosabban ki fogja deríteni:D

Minden esetre ha a nejeddel beszélsz akkor sűrű bocsánatkérések közepette, elnézést kérve tőle, a kedvenc bonbonkát víve letörlőd a gépről a "csoda"programot:D

2014. jan. 30. 16:49
 24/37 anonim ***** válasza:
44%
Hát kérdező ha az a pasi szarna a nejedre, te most nem lennél ennyire beizgult fújtató bika:D Az orrod előtt csinálja, akkor mi a problémád?:D Az meg, hogy valaki férfiakkal beszélget semmit nem jelent:)
2014. jan. 30. 16:51
 25/37 A kérdező kommentje:
Basszus... Végén az jön le hogy én vagyok a sza*házi :-) Oké!
2014. jan. 30. 16:57
 26/37 anonim ***** válasza:
66%
És a veszekedésen kívül mit tettél még a házasságotok rendbehozataláért???
2014. jan. 30. 17:11
 27/37 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező ne foglalkozz vele, válj el, jobb már nem lesz.

Nem egy ilyen kapcsolatnak voltam tanúja.

Legközelebbi a legjobb barátom anyja, míg a barátom, az apja meg én kint sütöttük a szalonnát, mert kerti partit rendeztek, addig az anyja a szomszéddal a pincében töcskölt.

Aztán mikor meggyanúsította akkor meg még az asszonynak állt feljebb.

Persze végül csak lebuktak, de az asszony akkor is tagadta.

Aztán kb 10 évig ez ment....

Nem éri meg, lépj le!!!

2014. jan. 30. 17:12
 28/37 anonim ***** válasza:
77%
Unatkozik, ennyi. Menjen vissza dolgozni!
2014. jan. 30. 17:15
 29/37 anonim ***** válasza:
79%

Oké, hogy elmondta a feleséged, hogy azért beszélget másokkal, mert unatkozik otthon. (Én nem tudok sose unatkozni egyébként. És azért, mert valaki otthon vagy gyerekkel/gyerekekkel az nem azt jelenti, hogy be van zárva egész nap a lakásba, akkor is el lehet mászkálni, barátnőzni, stb.) De arra mit mondott, hogy miért akar lefeküdni mással? :S

Számomra ez annyira fura, hogy ennyire nyíltan csinálja. El sem tudom képzelni, hogy mi járhat a fejében.

2014. jan. 30. 17:15
 30/37 anonim ***** válasza:
26%
2014. jan. 30. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!