Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elegem van már abból, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van már abból, hogy a férjem pénzt ad a sógornőmnek. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Szült 3 gyereket, az elsőt 17 évesen. Sosem dolgozott, a párja hébe-hóba szokott.

A férjem minden hónapban ad nekik pénzt, mert biztos nem találnak munkát, nem tehetnek róla stb.

2 hónapja felvették az én munkahelyemre, egy bankba. Fix munkaidő, bejelentett fizetés. Az első 2 héten folyamatosan elkésett, aztán elment 5 hétre táppénzre a gyerekekkel. Ez utóbbi persze érthető is lenne, ha a kedves párja nem heverészne otthon "két munka között". Persze kirúgták.

A férjem ennek ellenére továbbra is támogatni akarja őket, és meg is tette.

Mi a véleményetek? Mivel lehetne meggyőzni?

2014. jún. 4. 17:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Erre tökéletes megoldàs a külön kassza..a közös kiadàsokat pl.rezsi vagy / plusz albi felesbe..a többi sajàt pénzbôl mki azt csinàl amit akar. (kaja is külön) ìgy te nem tàmogatod a pàrod tesòjàt és a férjed sem veszi el tôled vagy elôled a pénzt. a sajàtjàval azt csinàl amit akar..bàr szerintem neki nem tetszene ez az ötlet.
2014. jún. 4. 21:06
 12/18 anonim ***** válasza:

A férjed nem jó ember, hanem egy oltárian hülye balek, akinek azt verték a neméppenkedves szülei fejébe, hogy neki kell támogatnia a családját - azt, amelyikben felnőtt - mindenáron, akár a saját családja ellenére is. Azaz nem engedik soha leválni és felnőni, akárvcsak a hugocskát (akinek más szerep van kiosztva).

Nézd, ezt meg kell - és KELL! - beszélni a férjeddel. A hugocskája azért csinálja ezeket a játszmázásokat, hogy fejje vele a férjedet. Ő a rossz és butuska kislány, aki bármi sz.rt csinál, nem vállal érte felelősséget, és majd úgyis jön a tesó és megmenti. Éppen ezért a hugocskának eszébe sincsen pontosnak lenni, dolgozni, tenni magértés a családjáért, felnőni, felelősséget vállalni.

Tessék keményen fogalmazni és megmondani neki, hogy ha még egyszer észreveszed, hogy egy fillérrel is támogatja a hugocskát, akkor beadod a válópert. Pont.

2014. jún. 4. 21:17
 13/18 anonim ***** válasza:
Nehéz helyzet,voltam hasonlóban,sajnos ott én voltam az aki mindig ad.Nagyon nehéz,még akkor is ha az ember az eszével tudja,hogy elherdálják azt a pénzt.Végül én kénytelen voltam beszüntetni az adakozást,akkor helyre is állt minden (hirtelen lett munka...)
2014. jún. 4. 21:43
 14/18 A kérdező kommentje:

A gyerekek 4, 6, 10 évesek.

Nekünk is vannak gyerekeink.

2014. jún. 5. 06:14
 15/18 anonim ***** válasza:
24%
10-es voltam! Mennyi érzéketlen ember van itt :( Képzeljétek el, tapasztalatból mondom a dolgokat! A mi családunkban is élnek ilyen emberek akik hol dolgoznak hol nem, ha van munkájuk akkor is elb.sszák a pénzt! De ki segítene ha nem mi? Már csak a saját lelkiismeretem miatt is! Hiába ilyen a testvére, van 3 gyerek a kik nem kérték hogy megszülessenek, mégis itt vannak, ha a tesóm ilyen lenne, akkor is támogatnám a gyerekeit! Tesómat nem biztos, de az ártatlan gyerekek akkor is megérdemlik a jobb körülményeket! Az egyik mamám iszik, most volt újraélesztve mert meghalt, vissza tudták hozni, koszban él, és a saját lányával összeveszett és rácsapta az ajtót a tragédia előtt anyukám mégis elment a kórházba és kitakarított a disznóóljában (a házában) és várta az anyját! Én megkérdeztem hogy miért csinálod ezt? Soha nem szerette anyámat egy percig sem, rossz gyerekkora volt neki, mégis azt mondta nekem "mert akkor is az anyám, még ha nem is szeret! Valószínűleg ha a z én anyám lett volna ilyen vagy bárkim akkor is segíteném!
2014. jún. 5. 08:35
 16/18 anonim ***** válasza:
6%
15-ös vagyok még! Csak még annyit fűznék hozzá, hogy jól esne ha megállítanának az utcán és megkérdeznék miért ilyen a férjed hogy nem segít a testvérének? Gondoltam hogy vannak gyerekeitek, még annyit lehetne, hogy nem tudom a Tiéitek idősebb e mert a kinőtt ruháikat oda lehetne adni nekik, megunt játékokat! Néha elvinnétek magatokhoz és megetetnétek őket?! Az 3 gyerek lehet jobban szeret Titeket mint a saját szüleiket!
2014. jún. 5. 08:41
 17/18 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de elolvastad az előző kommentemet?

Vittünk nekik mindent: ételt, pelenkát, gyógyszert - de az nem kell, csak a pénz! A gyerekeknek szoktunk most is vinni gyümölcsöt, de azért is szól a sógornőm, hogy mi aztán ne tudjuk jobban, mire van szüksége a gyerekeinek, adjunk pénzt és majd ő eldönti.

2014. jún. 5. 14:09
 18/18 anonim ***** válasza:
60%
ja akkor bocs!
2014. jún. 5. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!