Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elegem van a férjem póker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van a férjem póker partijaiból. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szokott járni pókerezni a haverjaival vagy a haverjai jönnek hozzánk. Nem lenne ezzel bajom ha nem menne el délután hatkor és jönne hajnali 5-6 órakor. Amikor meg nálunk vannak akkor itt alszanak mert mindenki matt részeg, másnap meg takaríthatok utánuk és hallgatom a jajgatást, hogy milyen másnaposok. Amikor csak úgy jönnek hozzánk bulizni vagy valami akkor nem zavar, olyankor az asszonyaik visszafogják őket :) Nem vagyok annyira féltékenyedős típus de ez valahogy nem tetszik, hogy egész éjszaka máshol van és kitudja, hogy hol. Akartam vele beszélni erről a dologról de már az elején azt mondta, hogy úgyis járni fog, vita lezárva. Mit tegyek?
2013. aug. 10. 15:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
47%

"Úgyis járni fog, vita lezárva."

Vagy megszoksz, vagy megszöksz. Nem tudok mást mondani.

2013. aug. 10. 15:22
 2/22 intrepid ***** válasza:
23%
Karakán gerinces ember. Neked meg ez legyen a legnagyobb problémád, amikor itt a GYK-n olyan kérdés van fent, hogy néha veri az ura, de amúgy rendes ember. Írigykedsz rá, hogy ő jól érzi magát.
2013. aug. 10. 15:28
 3/22 anonim ***** válasza:
36%
Próbálj vele valahogy mégiscsak beszélni, mikor olyan hangulatában van, hogy te nem azt akarod, hogy ne járjon egyáltalán haverokkal pókerezni, csak annyit szeretnél kérni, hogy ne éjszakába nyúloan tegye ezt. Miért kell neki belemerülnie úgy, hogy hajnali 5-kor menjen haza? Ha pedig abszolult nem enged ebből, akkor szerintem érdemes elgondolkodni rajta, hogy tényleg szeret-e egyáltalán, ha fontosabb neki a haverok meg a játék. Nem tudom, van-e gyereketek, de ha van, akkor főleg elítélendő, ha meg nincs, akkor így hogyan vállalnál gyereket, mikor az apja sosem törődne vele? Mert aki ilyen, azt egy gyerek sem fogja valószínűleg megváltoztatni.
2013. aug. 10. 15:31
 4/22 anonim ***** válasza:
56%
Volt egy ismerős pár, ahol a férfi sűrűn eljárt. Nekem furi volt, hogyha annyira szereti a barátnőjét miért hagyja egyedül éjszakánként, de megkaptam, hogy ez normális. Nem sokra rá a pasinak új nője lett.
2013. aug. 10. 15:38
 5/22 anonim ***** válasza:
41%

Az a baj, hogy erről tényleg nagyon nehéz leszokni és ha a férjed így áll hozzá, nem is akar.

Meg ugye mellette piál is, az is azért erős függőséget okoz.

Mellesleg anyagiakban mennyire fáj nektek ez a pokerezgetés??

Tényleg csak a megszoksz, megszöksz a lehetőségeid.

2013. aug. 10. 15:39
 6/22 anonim ***** válasza:
53%
Amikor a férjek pókereznek, ti feleségek és járjatok össze, bulizzatok, menjetek egy egy szépségszalonba, kártyázzatok stb.
2013. aug. 10. 15:52
 7/22 anonim válasza:
37%

Azért nem mindegy milyen időközönként van ilyen póker parti. Nyilván más, hogyha 2-3 naponta mintha 2-3 havonta.

Egyébként mégis miért zavar, hogy elmegy délután hatkor és hazajön reggel 6-kor? 12 órát nem bírsz ki nélküle? Sziámi ikrek vagytok vagy mi? Vagy mégis, hogy képzelted megszabod neki, hogy éjfélre otthon legyen mint a 16 éveseknek az anyjuk?

2013. aug. 10. 15:53
 8/22 A kérdező kommentje:

Nem vagyok irigy és örülök ha boldog, jól érzi magát de annak nem örülök, hogy gondol egyet és lelép aztán ki tudja mikor jön elő és ez idő alatt mit csinál még. Én is tudok szórakozni de ő ezt nem viselné el ha néha én is hajnalban vagy reggel vergődnék haza. Szokott inni de ettől még nem alkoholista, csak ilyen bulikon szokott. Egyébként van egy kisfiunk és jó apa meg dolgozik is rendesen. Ezt kb 1-2 havonta csinálják.

7-es, nem arról van szó, hogy nem bírok ki 12 órát nélküle de azért gondolj már bele, hogy nem tudod kinél vagy hol van a férjed, valószínűleg ivott is, gondolj arra, hogy ne legyen annyira hülye hogy részegen kocsiba üljön (nem tette még meg de amikor részeg el kell dugni a kulcsokat) és ez az egész... nem jó érzés éjszaka egyedül lenni egy 3 éves gyerekkel egy nagy emeletes házban.

2013. aug. 10. 16:21
 9/22 A kérdező kommentje:
Ja, és még egyszer leírom mielőtt valaki belémkötne. Nem alkoholista!
2013. aug. 10. 16:23
 10/22 anonim ***** válasza:
67%
Az én férjem is pókerezik, van amikor én is beszállok.De ez szigorúan nálunk van, ide jönnek a haverjai, nem Ő megy el.Elnyúlnak ezek a partik reggelig is, van aki itt is alszik, de én ezt nem nagyon veszem észre, mert nagyon nagy a ház, bármelyik szobában ellehet, reggel távoznak, ennyi.Ha eljárna, lehet nekem sem jönne be a dolog... :)
2013. aug. 10. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!