Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van a férjem póker partijaiból. Mit tegyek?
"Úgyis járni fog, vita lezárva."
Vagy megszoksz, vagy megszöksz. Nem tudok mást mondani.
Az a baj, hogy erről tényleg nagyon nehéz leszokni és ha a férjed így áll hozzá, nem is akar.
Meg ugye mellette piál is, az is azért erős függőséget okoz.
Mellesleg anyagiakban mennyire fáj nektek ez a pokerezgetés??
Tényleg csak a megszoksz, megszöksz a lehetőségeid.
Azért nem mindegy milyen időközönként van ilyen póker parti. Nyilván más, hogyha 2-3 naponta mintha 2-3 havonta.
Egyébként mégis miért zavar, hogy elmegy délután hatkor és hazajön reggel 6-kor? 12 órát nem bírsz ki nélküle? Sziámi ikrek vagytok vagy mi? Vagy mégis, hogy képzelted megszabod neki, hogy éjfélre otthon legyen mint a 16 éveseknek az anyjuk?
Nem vagyok irigy és örülök ha boldog, jól érzi magát de annak nem örülök, hogy gondol egyet és lelép aztán ki tudja mikor jön elő és ez idő alatt mit csinál még. Én is tudok szórakozni de ő ezt nem viselné el ha néha én is hajnalban vagy reggel vergődnék haza. Szokott inni de ettől még nem alkoholista, csak ilyen bulikon szokott. Egyébként van egy kisfiunk és jó apa meg dolgozik is rendesen. Ezt kb 1-2 havonta csinálják.
7-es, nem arról van szó, hogy nem bírok ki 12 órát nélküle de azért gondolj már bele, hogy nem tudod kinél vagy hol van a férjed, valószínűleg ivott is, gondolj arra, hogy ne legyen annyira hülye hogy részegen kocsiba üljön (nem tette még meg de amikor részeg el kell dugni a kulcsokat) és ez az egész... nem jó érzés éjszaka egyedül lenni egy 3 éves gyerekkel egy nagy emeletes házban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!