Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van a férjem póker partijaiból. Mit tegyek?
"Ezt kb 1-2 havonta csinálják."
Az igen!:)
"nem arról van szó, hogy nem bírok ki 12 órát nélküle de azért gondolj már bele"
Én belegondoltam. Egy féltékeny és önző dög vagy!
"hogy nem tudod kinél vagy hol van a férjed"
Nem azt mondtad, hogy pókerezik a barátaival?
"valószínűleg ivott is, gondolj arra, hogy ne legyen annyira hülye hogy részegen kocsiba üljön (nem tette még meg de amikor részeg el kell dugni a kulcsokat)"
Úgy mondod, mintha szokása lenne, hogy részegen vezet. Erre közlöd, hogy soha nem csinált még ilyet. Női logika?! Istenem...
"nem jó érzés éjszaka egyedül lenni egy 3 éves gyerekkel egy nagy emeletes házban."
Mert? Elrabolnak a manók?
Én alig várom, hogy jöjjenek a férjem haverjai pókerezni, vagy, hogy mi mehessünk. Én vagyok a "blöff-királynő", ilyenkor hajnalig nyomjuk, sörözünk és remekül érezzük magunkat.
Szeresd meg te is a pókert.
33n
"A kérdező kommentje:
Ja, és még egyszer leírom mielőtt valaki belémkötne. Nem alkoholista!"
Tudod, ha nálatok havonta egyszer jönnek össze, és vannak négyen, akkor az azt jelenti, hogy hetente berúgnak annyira ( igaz, mindig másutt), hogy nem tudnak magukról. Azért ez már kellő gyakoriság ahhoz, hogy egy belgyógyász elgondolkozva tapogassa a máját...
De ha nem, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!