Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elegem van a férjem póker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van a férjem póker partijaiból. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szokott járni pókerezni a haverjaival vagy a haverjai jönnek hozzánk. Nem lenne ezzel bajom ha nem menne el délután hatkor és jönne hajnali 5-6 órakor. Amikor meg nálunk vannak akkor itt alszanak mert mindenki matt részeg, másnap meg takaríthatok utánuk és hallgatom a jajgatást, hogy milyen másnaposok. Amikor csak úgy jönnek hozzánk bulizni vagy valami akkor nem zavar, olyankor az asszonyaik visszafogják őket :) Nem vagyok annyira féltékenyedős típus de ez valahogy nem tetszik, hogy egész éjszaka máshol van és kitudja, hogy hol. Akartam vele beszélni erről a dologról de már az elején azt mondta, hogy úgyis járni fog, vita lezárva. Mit tegyek?
2013. aug. 10. 15:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%
4. vagyok. Azt hittem sűrűbben jár el, na 2 havontai buliért én nem akadnék ki. Gondolom azt csinálják amit nálatok is.
2013. aug. 10. 16:34
 12/22 anonim ***** válasza:
71%

"Ezt kb 1-2 havonta csinálják."

Az igen!:)

"nem arról van szó, hogy nem bírok ki 12 órát nélküle de azért gondolj már bele"

Én belegondoltam. Egy féltékeny és önző dög vagy!

"hogy nem tudod kinél vagy hol van a férjed"

Nem azt mondtad, hogy pókerezik a barátaival?

"valószínűleg ivott is, gondolj arra, hogy ne legyen annyira hülye hogy részegen kocsiba üljön (nem tette még meg de amikor részeg el kell dugni a kulcsokat)"

Úgy mondod, mintha szokása lenne, hogy részegen vezet. Erre közlöd, hogy soha nem csinált még ilyet. Női logika?! Istenem...

"nem jó érzés éjszaka egyedül lenni egy 3 éves gyerekkel egy nagy emeletes házban."

Mert? Elrabolnak a manók?

2013. aug. 10. 16:39
 13/22 anonim ***** válasza:
48%

Én alig várom, hogy jöjjenek a férjem haverjai pókerezni, vagy, hogy mi mehessünk. Én vagyok a "blöff-királynő", ilyenkor hajnalig nyomjuk, sörözünk és remekül érezzük magunkat.

Szeresd meg te is a pókert.

33n

2013. aug. 10. 16:44
 14/22 A kérdező kommentje:
Nyáron valamivel gyakoribb. El bírom képzelni, hogy mik történnek ilyenkor mert amikor ott vagyunk mi is akkor is perverz állat az összes. Nem vagyok önző dög és nem félek, hogy elrabolnak viszont volt már rá példa,hogy betörtek hozzánk és a szomszéd házakba is és tőlünk vittek el dolgokat. Szerencsére meglettek a tettesek. De most bármi van, mit csinálok egyedül egy kisgyerekkel? Ja persze, pókerezik. Az a baj ezzel, hogy mondani bármit lehet. Főleg úgy, hogy egyszer azt mondta, hogy az anyukájához megy közben meg egy nővel találkozott. Biztosra mondom, hogy semmi nem történt akkor és utána sem. A kulcsokat azért kell elvenni tőle mert gondol egyet és ő menne kocsikázn, ha nem tennénk akkor már lehet, hogy halott lenne vagy börtönben ülne.
2013. aug. 10. 16:53
 15/22 anonim ***** válasza:
57%
Hát szerintem a férjed egy tróger és itt véded. Egyszer egy nővel találkozott mikor neked azt hazudta, hogy mamival lesz, de te tudod, hogy nem csalt meg, perverz állatok amikor pókereznek, részegen kocsikázni akar, bár nem iszik. Miért véded?
2013. aug. 10. 16:57
 16/22 anonim ***** válasza:
56%
Nehéz így tanácsot adni, hogy ködősítesz és talán még magadnak sem vallód be az igazat a férjed viselkedéséről...
2013. aug. 10. 17:14
 17/22 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Ja, és még egyszer leírom mielőtt valaki belémkötne. Nem alkoholista!"

Tudod, ha nálatok havonta egyszer jönnek össze, és vannak négyen, akkor az azt jelenti, hogy hetente berúgnak annyira ( igaz, mindig másutt), hogy nem tudnak magukról. Azért ez már kellő gyakoriság ahhoz, hogy egy belgyógyász elgondolkozva tapogassa a máját...

De ha nem, akkor nem.

2013. aug. 10. 17:27
 18/22 anonim ***** válasza:
13-nak tetszik a lazasága. Blöff-királynőt mindenkinek! 28F
2013. aug. 10. 18:47
 19/22 anonim ***** válasza:
Ez nagyon durva, hogy képes és két havonta összeülnek pókerezni. Szerintem ez már hiszit a javából. Azt mondod, hogy nem tudod mit csinálnak. Szerinted, ha meg akarna csalni, nem tudna megcsalni bármikor? Mi haverokkal télen heti egyszer, tavasztól őszig többször is találkozunk egy héten. Ha hiszed, ha nem senkinek a barátnője/ felesége nem tette még szóvá, hogy ezt csináljuk,sőt... Nem az első gondolatuk, hogy megcsalhatjuk őket, vagy elfogják őket rabolni, ha egyedül maradnak otthon. Amúgy ha dolgozik akkor nem félsz attól, hogy mit csinálhat?
2013. aug. 10. 18:57
 20/22 Amado atya ***** válasza:
Amíg a férjed pókerezik, azalatt menj swinger clubba. :)
2013. aug. 11. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!