Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hol (/hogy) tudnék megtanulni...

Hol (/hogy) tudnék megtanulni JÓL pókerezni?

Figyelt kérdés

Hali,

A szabályokat stb. azokat tudom, ismerem..

Mondják, hogy a poker az nem csak szerencsejáték.. Na ezekre a "dolgokra" lennék kíváncsi amiket figyelni kell játék közben.. hogy ill. hol tudnám megtanulni? (tehát, hogy rájöjjek mikor blöfföl, érdemes-e emelni stb..) ezekre lennék kíváncsi?!

Normális válaszokat, Köszönöm!

2013. aug. 9. 17:25
 1/2 anonim ***** válasza:
gyakorolj. a tapasztalatot nem lehet megtanulni.
2013. aug. 9. 17:31
 2/2 3537445 válasza:

pokerstrategy.com -nagyon sok anyag van, ha van időd, türelmed, szorgalmad akkor itt nagyon jó pókerjátékos válhat belőled. Sokan használják, aktív a fórumja. A világ legnagyob pókeriskolája 6 millió taggal, ingyenes és magyarul is elérhető. Személy szerint én is innen szoktam a cikkekből meg a videókból tanulni viszont van egy olyan feelingje, mint amikor asztal fölött görnyedve tanulod a dolgokat, tehát nagyon kell az elszántság meg a szorgalom.

intellipoker.hu- a Pokerstars saját pókeriskolája, itt már jóval kevesebb tananyag van és a fórum sem olyan nagyon használt viszont sok promóciója van.

poker.hu- magyar nyelvű oldal és egész jól össze vannak szedve azok a stratégiák amik egy kezdő játékosnak kellenek.

Pocketfives.com- csak angol nyelvű, ez az oldal igazából a pókeres eredményeidet követi nyomon és vissza tudod nézni, az oktató oldaláról nem tudok semmit mondani mert nem azt nézem, csak annyit hogy van és ide már azért tapasztaltabb játékosok jönnek.

Pokerlistings.com- ez is angol nyelvű, és erről én is csak hallottam, nem szoktam látogatni de tudom, hogy itt is vannak stratégiák, meg videók.

Fontos, hogy ne egyből azzal kezd, hogy az összes oldalt amit itt felsoroltam egyszerre meglátogatod, mert abból csak az lesz, hogy túl sok infót akarsz magaba szívni egyszerre és a végén elmegy a kedved tőle, hogy ez milyen nehéz meg bonyolult stb. Szeintem először nézd meg a pokerstrategyt, aztán ha bejön neked az az oldal akkor hajrá. :)

2014. jan. 27. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!